İzmir'de kaçak yapı cenneti olan belediyelerdeki CHPli yöneticilerin, yapılışına göz yumdukları yapıların yıkım çalışmalarından da rant elde etmek için kolları sıvadıkları iddia ediliyor.
Yerel basında yer alan iddialara göre CHP'li Bornova Belediye Başkan Yardımcısı Ersel Tanrıöver, büyük bir harfiyat firması kurmuş ve parmak ısırtacak cinsten bir makine parkı oluşturmuş.
Yaklaşık 1 aydır ortalıkta dolanan ve yalanlanmayan iddialar doğru ise resmi olarak şirket kurma hakkı bulunmayan CHP'li bürokratın "paravan" olarak kimleri kullandığı merak ediliyor.
İzmir'de kaçak yapılar mantar gibi yükselirken görevlerini yapmayan CHP'li belediyelerin, yıkım operasyonları ile de milli servetin israfında pay sahibi oldukları eleştirileri yapılıyor.
İzmir'deki hem kaçak yapılara göz yummasıyla bilinen ve hem de muhtemel bir yıkım operasyonuna hazırlık yaptığı öne sürülen Bornova Belediye Başkan Yardımcısı Ersel Tanrıöver, Masonik bir alt yapılanma olan Karşıyaka Mavişehir Lions Kulübü'nün kurucularından
