• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Promosyon tutarında büyük artış! Bakan talimat verdi, o rakama yükseltildi

Yeniakit Publisher
2022-10-30 12:45:00 -
Promosyon tutarında büyük artış! Bakan talimat verdi, o rakama yükseltildi

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in talimatıyla revize edilen banka promosyon sözleşmesiyle Bakanlık merkez teşkilatı personelinin promosyonu 25 bin 500 liraya yükseltildi.

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in talimatıyla revize edilen banka promosyon sözleşmesiyle Bakanlık merkez teşkilatı personelinin promosyonu 25 bin 500 liraya yükseltildi.

 

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, MEB merkez teşkilatında görev yapan personelin maaş, ücret ve diğer ödemelerinin yapıldığı Vakıflar Bankası ile personel başına 3 bin lira ödenmek üzere 1 Ocak 2021'den geçerli ve üç yılı kapsayan banka promosyon anlaşması, Bakan Mahmut Özer'in talimatıyla güncellendi.

Vakıfbank Genel Müdürlüğü ile yapılan görüşmeler sonucu 31 Aralık 2023'te süresi dolacak maaş promosyon sözleşmesi, iki yıl ilaveyle revize edildi. Buna göre, daha önce personel başına alınan 3 bin liraya ek olarak 22 bin 500 lira daha ödenerek maaş promosyonu 25 bin 500 liraya yükseltilmiş oldu.

Maaş hesaplarına yatırılacak

Vakıflar Bankası MEB şubesiyle imzalanan sözleşmeye göre, banka promosyon ücretleri 16 Kasım 2022'de personelin maaş hesaplarına yatırılacak.

 

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Vatandaş

Dostlar emekli maaşlarından kişi borcu uygulama değişikliği adı altında saçma sapan bahaneler le 700 tl kesinti yapıyolar. Kamu yada özele borcu olmayan tertemiz insanlarız. İtiraz ve açıklama yapılması için sgk ya gerekli müracaat ları yapmaya çalışıyoruz ama hakkımızı dahi aramaya imkan vermiyorlar. Abuk subuk engeller çıkarıyorlar. Olmaz olsun böyle adalet böyle sistem bıktık artık.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23