• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

PKK'ya tek laf edemeyen Babacan bunu da yaptı: Başsağlığı dilemek 'siyasi şov'muş!

Yeniakit Publisher
2021-02-22 16:20:00 -
PKK'ya tek laf edemeyen Babacan bunu da yaptı: Başsağlığı dilemek 'siyasi şov'muş!

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Gara operasyonuna ilişkin değerlendirmelerde bulundu. PKK terör örgütüne tek bir söz edemeyen Babacan, şehitlerimiz üzerinden siyaset yapmayı sürdürerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef aldı.

 Yeniakit.com.tr 

Partisinin 1. Olağan Altınordu İlçe Kongresi'nde konuşan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, eli kanlı teröristler tarafından şehit edilen 13 vatandaşımız üzerinden siyaset yapmayı sürdürdü.

Başsağlığı dilemek 'siyasi şov'muş!

Şehitlerimizin aileleri ile başsağlığı dilemek için gerçekleştirilen telefon görüşmelerini 'siyasi şov' olarak nitelendiren Babacan, "Düğün evinden cenaze evine telefon açıp adeta şov yapmaktan hiç çekinmiyorlar. Biz bu lakaytlığa, bu zihniyete son vermeyi boynumuzun borcu olarak görüyoruz." dedi.

'PKK'ya tek laf edemeyip Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef aldı'

Gara'da vatandaşlarımızı şehit eden alçaklara ilişkin tek kelime etmeyen Ali Babacan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef aldı: "Gara’da şehit verdiğimiz haftanın başında Cumhurbaşkanı müjde açıklayacağını duyurdu ama acı bir haber aldık. Her fırsatta konuşuyor ama ortada müjde yok. Savunma ve güvenlik uzmanları 'Davul zurna çalarak, erkenden yapılan müjde duyurularıyla kurtarma operasyonu yapılmaz' diyorlar. Bir başarısızlık olduğu çok açık. 16 vatandaşımızın canıyla bedelini ödediği bu başarısızlığın hesabını birilerinin vermesi lazım. Hesap vermesi gerekenler, bir şehit annesini, kendi partilerinin güle eğlene kongresini yaptıkları 'lebalep dolu' salondan telefonla arıyorlar. Utanmak yok, sıkılmak yok."

 
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Malatyalı

Bebecan sana adam diyemiyecegim

xyx

Fetocu BABACAN = CHPHDPKKİP gelecek partililer,murat Karayılan, hüda kaya,duran Kalkan, Cemil Bayık.karaçiyan.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23