• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

PKK'nın umudu Ahmet Davutoğlu! "Geri adım atmazsa..."

Yeniakit Publisher
2019-09-12 18:10:00 -
PKK'nın umudu Ahmet Davutoğlu! "Geri adım atmazsa..."

Eli kanlı terör örgütü PKK'nın yöneticisi Nurettin Demirtaş, yazdığı yazıda yeni parti hazırlığındaki Ahmet Davutoğlu'nu gazladı. Terörist Demirtaş, "Geri adım atmazsa Davutoğlu bu tutumuyla geçmişte ortağı olduğu suçlarını belki affettirebileceği gibi Türkiye’nin demokratikleşmesine de hizmet edebilir” dedi.

DTK eski Eş Genel Başkanı ve PKK yöneticisi Nurettin Demirtaş, terör örgütü PKK’nın Avrupa’da yayın yapan Özgür Politika gazetesinde bir yazı kaleme aldı.

Türkiye’nin demokratikleşmesine de hizmet edebilir

AK Parti MYK’sı tarafından Ahmet Davutoğlu hakkında alınan “ihraç talebi ile disiplin kuruluna sevk edilmesi” kararını değerlendiren terörist Nurettin Demirtaş, Davutoğlu'nun 7 Haziran ile 1 Kasım arasında yaşananları hatırlatmasına da değinerek “Geri adım atmazsa Davutoğlu bu tutumuyla geçmişte ortağı olduğu suçlarını belki affettirebileceği gibi Türkiye’nin demokratikleşmesine de hizmet edebilir” ifadelerini kullandı.

PKK'lı Demirtaş yazısında şu ifadelere yer verdi:

Davutoğlu bunların nasıl bir özel savaş makinesi olduğunu iyi bildiğinden adımlarını oldukça hesaplı atmaktadır. Öküzün yere düşmesini beklemektedir. O zaman bıçak çeken çok olur! Fakat faşist diktatörlük rejimi karşısında muhalefet yapanların aşırı temkinli ve sınırlı adımlarla sonuç almaları mümkün değildir. Beklemek diktatörlüğe yarıyor.”
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Tata Tonga

Tabi tabi... https://www.yenicaggazetesi.com.tr/mobi/osman-ocalanin-trtye-cikmasi-ifade-ozgurlugu-oldu-248678h.htm

hercai

Vay be vay! Bu Demirtas kim once? Kim? Habere bak yahuuuu! Ula birakin Davutoglu Imamoglu hahambaslarini haber yapmaktan! Ey Akit dinle beni, sonra utanmazsin!
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23