• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

PKK'lılar CHP etkinliğini bastı! Kavgaya tutuştular

Yeniakit Publisher
2019-11-03 17:54:00 -
PKK'lılar CHP etkinliğini bastı! Kavgaya tutuştular

Seçim döneminde terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı HDP ile ittifak yapan CHP'nin Zürih'te düzenlediği Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında ilginç anlar yaşandı. Terör yandaşları etkinliği basarak Abdullah Öcalan lehine slogan attı. Daha sonra iki grup arasında kavga çıktı.

CHP İsviçre Birliği'nin Zürih'te düzenlediği Cumhuriyet Bayramı kutlaması etkinliğini terör örgütü PKK'nın sempatizanları bastı. İçeriye giren PKK yandaşları, terörist elebaşı Öcalan'ın pankartını açtı.

CHP İsviçre Birliği'nin düzenlediği etkinliğe terör örgütü PKK'nın yandaşları baskın yaptı. Baskında sempatizanlar, terörist elebaşı Öcalan'ın posterini açıp sloganlar attılar.

Zürih'te skandal anlar

Bir düğün salonunda gerçekleşen etkinliğe konuşmacı olarak CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç ile CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu davetliydi. Özkoç ve Kaftancıoğlu'nun salona gelmesinin ardından konuşma yapılacak olan alanın önüne gelen terör örgütü PKK mensupları Abdullah Öcalan'ın resminin basılı olduğu bir pankart açtı.

Polis olay yerinde

Bunun üzerine CHP'liler ile PKK'lılar arasında tartışma çıktı. CHP yönetimi partilileri güvenlik gerekçesiyle dışarı çıkardı. Salon yönetimi ise polise haber verdi. Yaklaşık 500 CHP'li salon dışında beklemeye başladı.

Polis ekipleri etkinliğin iptal edilmesini istedi

Polis, PKK'lılarla yaptığı görüşme sonrası, CHP'lilerden etkinliği iptal etmesini istedi. Bunun üzerine CHP İsviçre Birliği Başkanı Nadir Köklü polise "Bu mümkün değil. Salonu boşaltın ve bize teslim edin. Biz hiçbir yere gitmiyoruz. Kapıda 1000 kişi ile bekliyoruz" tepkisini gösterdi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Şener ak

CHP .PKK ortak program yapsin nasil olsa ikisinde aynı zihniyet niye kavga ediyorlarki

Ovalı

Bir birinize cilve yapmayın ,beraber kutlayıp eğlenin, kim inandı sizin olay cikarttiginiza. CHP = PKK ortak lideriniz Kaftancıoğlu orda yalana inanmam yaptığınız didişme sadece sowdur...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23