• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Partisini bu sözlerle duyurdu! Nihat Doğan: 2023'te adayım

Yeniakit Publisher
2021-11-12 15:03:00 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Partisini bu sözlerle duyurdu! Nihat Doğan: 2023'te adayım

Geçtiğimiz aylarda terör örgütü PKK’nın siyasi uzantısı HDP’li belediyelerin terör bağlantıları nedeniyle görevden alınmasından rahatsız olan Nihat Doğan 2023 yılındaki seçimlerde siyasete atılacağını söyledi. "Özgürlükçüler kazanacak, diktatörler kaybedecek" diyen Doğan, "HDP'den de aday olabilirim" dedi.

Geçtiğimiz aylarda terör örgütü PKK’nın siyasi uzantısı HDP’li belediyelerin terör bağlantıları nedeniyle görevden alınmasından rahatsız olan Nihat Doğan, katıldığı bir programda şarkıcılığın yanı sıra 2023 yılında siyasete atılacağını belirtti.

"2023'te siyaset yapacağım"

"Özgürlükçüler kazanacak diktatörler kaybedecek" diyen Nihat Doğan, "Ben Erdoğan meselesine girmem. Siyaset yapacağım bunu da açık ve net söylüyorum. 2023'te siyaset yapacağım hangi parti olduğunu o zaman görürsünüz" dedi.

"HDP'den de aday olabilirim"

Seyhan Soylu, "Nerede hangi partide siyaset yapacaksın? HDP'den mi?" sorusu üzerine konuşmaya devam eden Doğan, "Orası beni ilgilendirir. HDP'de olabilir o da siyasi bir partidir. Şu an şu partide siyaset yapacağım demiyorum. Belki bağımsız olacağım" ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Eren

Seçilmiş lidere diktatör demek y...aklığın dik alasıdır. Bunun gibiler ancak ... gibi havlar.

Eyüp

Karga sesiyle Türkücülükten bir halt yapamayınca gözünü terör örgütünün uzantısına diken bu sünepe her naneyi yemeye hazır. Sen en iyisi hevallere katıl. Işini bitirmek kolay olur. .
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23