• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Paralel çete Erdoğan'ı ve AK Parti'yi böyle bitirecekti!

Yeniakit Publisher
2015-08-26 13:36:00 - 2015-08-26 14:43:55
Paralel çete Erdoğan'ı ve AK Parti'yi böyle bitirecekti!

Cafesiyaset.com.tr’de yer alan Halil Öztürk’ün haberine göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı devirmek için uluslarası sistem adına harekete geçen Fetullah Gülen liderliğindeki paralel ihanet çetesi, CHP, MHP ve HDP ile birlikte hareket etmeye başladı. Çete hain amaca ulaşılması için boğazdaki aşiret ve tapınakçı sermayenin yanı sıra yerli ve yabancı medya da operasyona destek verecekti.

İşte 2013 yılında devreye sokulan hain planın ayrıntıları:

Her şey günler önce okyanus ötesinden gelen bir mesajla başladı. Yer ve zaman belirtilen bir toplantıdan söz ediliyordu... Tarih 23 Ekim 2013. Yer, Ankara Sheraton oteli 8. Kat..

Kılıçdaroğlu tek başına kendi kullandığı bir otomobille otele geliyor. Arabasını otelin garajına parkedip oradan 8. Kata çıkıyor.

Hikaye böyle başlıyor…

Türkiye önemli bir ülkedir. Batının Türkiye'yi kaybetmemesi gerek. Türkiye'nin radikallerin kontrolüne geçmemesi gerek. AK Parti Erdoğan'ın liderliğinde radikal bir çizgiye kaymaktadır. CHP'nin aşırı güç kaybı, CHP'nin düzenleyici ve dengeci rolünü yapamamasına sebep olmaktadır. Bu noktada CHP ye önemli bir rol düşmektedir. Daha demokratik bir CHP ve dindarlar açısından tehdit olmayacak bir CHP.. Partinin dönüşümü için her türlü destek verilecektir. Paralel yapı AK Parti'ye karşı tavrını sertleştirecek, CHP'ye destek verecektir. HDP oklarını AK Parti'ye yöneltecektir. TÜSİAD çevresi buna destek verecektir. Operasyon maliyeti için on milyonlarca dolar kaynak sağlanacaktır. Hedefteki insanların yolsuzluk dosyaları ve başka istihbari bilgi, belge, kayıtlar temin edilebilecektir. Global Information Forum diye bir yapıdan söz ederler.. Ortadoğuyu karıştıranlar, Gürcistan ve Ukrayna'yı karıştıranlar yine devrede olacaktır. Operasyonun Avrupadaki merkez üssü ise bildik bir ülke, Almanya olacaktır. Gerekirse Erdoğan Sudan'daki El Beşir gibi ya da bir başka şekilde sistemin dışına itilecektir. Günler sonra bir başka kaynaktan bu bilgilerden sözeden bir başka bir mesaj geldi..
ÖNE ÇIKAN VİDEO

AK PARTİSİZ BİR HÜKÜMET YA DA KOALİSYON

Olabiliyorsa AK Partisiz bir koalisyon... CHP-HDP seçim ittifakının ardından, ya da seçim sonrası bir koalisyon olabilir mi? CHP-AK Parti Erdoğan'ı engellemek için önemli bir alternatif olarak masada.. Ya da AK Parti MHP  koalisyonu..

Bütün hesaplar, Erdoğan ve Davudoğlu'nun AK Parti'den uzaklaştırılması üzerine. Kesinlikle başkanlık sistemine geçilmemesi, Türkiye'nin uluslararasi sisteme karşı çıkmasının önüne geçilmesi, İsrail'le ilişkilerin düzeltilmesi ve Ortadoğudaki ve diğer islam ülkelerindeki İslami oluşumlara desteğin kesilmesi. Yani BOP planına geri dönülmesi…

Bu planlar Gezi'de denendi tutmadı, Kobani sonrası Diyarbakır'da yaşananlar, son gelişmeler başarısız oldu.. MHP'nin uzlaşmaz tavrının bu planla ilgili olduğu iddia ediliyor. Bahçeli ile derin temas kurulduğu, Paralelciler üzerinden tatlı sert mesajlar verildiği ve bu seçimler için ciddi mali kaynaklar aktarıldığı da iddialar arasında.

AK Parti teşkilatları, kadın ve gençlik kolları kuşatma altına alınacak. Liberal ve sol grublar, ılımlı çevreler desteklenecek.. Erdoğan-Davudoğlu çevresinin  çatışma zemini oluşturulacak. Gül 3. yol olarak desteklenecek. Parti içindeki üst bürokrasi ve yakın iş adamları çevresinde rekabet ve çatışma zemini oluşturulacak.. Lider kadroda gelecek stratejisi konusunda tartışma zemini oluşturulacak. AK Parti çevresindeki sivil toplum ve Streteji desteği veren kurumlar, bilim adamları , dini grublar ve kanaat önderleri arasındaki görüş ayrılıkları basına tartışma malzemesi yapılacak. AK Parti'de yolsuzluklar ve diktatöryal eğilimler konusunun toplumda daha çok tartışılmasina zemin hazırlanacak..

YÜZ MİLYONLARCA DOLAR HARCANACAK

Yeni siyasi altyapının hayata geçirilmesi için, AK Parti içindeki ve çevresindeki grublara, CHP, MHP,HDP'ye yüz milyonlarca dolar kaynak aktarılacağı söyleniyor. Bir yandan da tehdit ve şantajlar, satın almalar için düğmeye basıldığı iddia ediliyor. Hedef yeni Demokratik bir Cumhuriyet.. Yeni Cumhuriyet tam da Paralel yapının hedefleri ile örtüşen bir Türkiye olacak.. Komplonun devamı da  var. Ama önce önümüzdeki bir iki haftayı görmek gerek. Bakalım iddialar ne kadar gerçek.. Komplo iddiası, Gezi olayının bileşenlerinin yeni dönemde de işbirliği içinde olduğunu gösteriyor..

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23