• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ortalığı karıştırmıştı! Burak Özçivit bu kez aynı hatayı yapmadı

Yeniakit Publisher
2020-06-23 08:53:00 - 2020-06-23 10:15:48
Ortalığı karıştırmıştı! Burak Özçivit bu kez aynı hatayı yapmadı

Geçtiğimiz günlerde Kuruluş Osman dizisinin fragmanını 'Finale doğru' mesajıyla paylaşan ve hayranlarını şaşkına çeviren Burak Özçivit, bu kez paylaştığı fragmanda daha dikkatli davranarak “Sezon finali” ifadesini kullandı.

Kuruluş Osman dizisiyle dikkatleri üzerine çeken Burak Özçivit, çok iyi bir sezon geçirdi. 24 Aralık Çarşamba günü dizinin 26. bölümü izleyicilerle atv ekranında buluşacak. Dizinin yeni bölümünden fragmanı instagram hesabından paylaşan Burak Özçivit, bu sefer dikkatliydi.

Bir önceki paylaşımında “Finale doğru, 26.bölüm fragmanı” ifadesi ile paylaşım yapan Burak Özçivit, bazı dizi hayranlarının yüreklerini hoplatmıştı. Dizinin final yaptığını sananlar olmuş, kısa süreli bir şaşkınlık yaşanmıştı. 

Ünlü oyunu, yeniden fragman paylaştı ve bu sefer mesajını düzeltti. “Sezon finali” diyerek dizinin fragmanını yayınlayan Burak Özçivit, hayranlarını da ekran başına davet etti.


ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

ozcan

essek degil ya ,,,aslinda kendi de anliyor osmani oynayamadigini ,,ama yapimci zorluyor , yazi cocuk oynayamiyor keske bitirseler ,,tanidigim hic kimse seyretmiyor herkes sikayetci

Mahmut Konyalı

Dizi güzel başladı. Noyan'ın kam ayini sonrasında yeniden canlanması ile İslam çizgisinden iyice çıktı. Son bölümde ölüm korkusunu yok eden iksiri içen Yunan askerlerinin defalarca oklanmasına ve defalarca kılıç yarası almasına rağmen sağlıklı kalması, diziyi dizi olmaktan çıkarıp masal hâline getirdi. Bu diziyi yabancılar da izliyor. Lütfen bizi rezil etmeyin.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23