• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Öldürülen teröristle HDP'li vekilin fotoğrafı ortaya çıktı

Yeniakit Publisher
2021-12-09 10:07:00 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Öldürülen teröristle HDP'li vekilin fotoğrafı ortaya çıktı

MİT ve TSK'nın ortak operasyonuyla dün öldürülen terör örgütünün sözde Sincar sorumlusu 'Dijwar' kod adlı Merwan Bedel ile HDP Milletvekili Feleknas Uca'nın birlikte çekilmiş fotoğrafı ortaya çıktı.

Milli İstihbarat Teşkilatı'nın (MİT) uzun süredir takibe aldığı terör örgütünün Sincar sözde Özerk Yönetimi Konseyi Eş Başkanı ve YBŞ sorumlusu 'Dijwar' kod adlı Merwan Bedel'in önceki gün Hanesor köyünde toplantıda olduğu belirlendi.

İstihbaratın ardından SİHA havalandı

MİT'in aldığı istihbaratın ardından bölgede görevli Silahlı İnsansız Hava Aracı (SİHA) havalandı. Bedel ve yanındakilerin köy evi havadan izlenmeye başlandı. Sabah saatlerinde evden çıkan terörist Bedel ve 2 korumasını taşıyan araç hareket etti.

TB-2 nokta atışıyla vurdu

Araç, sivil yerleşim yerinden uzaklaştıktan sonra TB-2 Bayraktar SİHA tarafından, Kanatlı Güdüm Kiti Silah Sistemi (KGK) MK-82 yerli akıllı mühimmatla nokta atışı yapılarak vuruldu. Sabah'ta yer alan habere göre, araçtaki Merwan Bedel ve 2 koruması etkisiz hale getirildi.

HDP'li vekil o teröristle yan yana

Operasyonda etkisiz hale getirilen terörist Merwan Bedel'in bir süre önce HDP Milletvekili Feleknas Uca ile birlikte Sincar'da bir programda birlikte çekilmiş fotoğrafı da ortaya çıktı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Hüdayi zeybek.

Neden şaşırıyoruzki.İt itle ,Yigit yigitle beraber olur

gedikli

ANLAMADIĞIM ŞEY ŞU Kİ DAĞDAKİ TERORİSTE OPERASYON ÇEKİP ÖLDÜRÜYORSUNUZ DA ŞEHİRDEKİ VE TÜRKİYENİN KALBİNE SİRAYET ETMİŞ VEKİL GÖRÜNÜMLÜ ŞU TERÖRİSTLERLE NASIL YAN YANA OTURUYOR, BUNLARA NASIL MAAŞ VERİYOR, BUNLARI NASIL MUHATAP ALIYORSUNUZ.KALBİMİZE DEMOKRASİ HANCERİ SAPLANMIŞ BİZ HANCERİN SAPI YALDIZLI DİYE SONUMUZA KAYITSIZ KALIYORUZ.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23