• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Olay sözler: VAR'ı tanımıyor!

Yeniakit Publisher
2021-01-05 16:37:00 -
Olay sözler: VAR'ı tanımıyor!

Süper Lig'de Gaziantep FK ile oldukça başarılı bir sezon geçiren Marius Sumudica, Romanya'da basına konuşurken hakem Cüneyt Çakır hakkında olay ifadeler kullandı. Sumudica, yaptığı açıklamada Cüneyt Çakır'ın maç içinde VAR'ı tanımadığını ve kendi uygun gördüğünde karar verdiğini söyledi.

Süper Lig'de oldukça başarılı bir sezon geçiren Gaziantep FK'nın teknik direktörü Marius Sumudica, ülkesinde Digi Sport'a flaş açıklamalarda bulundu. Türkiye'de hakemlerle sorunlar yaşadığını belirten Sumudica, Cüneyt Çakır hakkında da dikkat çeken ifadeler kullandı.

Cüneyt Çakır'ın VAR'a karşı tutumuna ilişkin konuşan Sumudica, "Ben VAR'ı destekliyorum ama Cüneyt Çakır, VAR'ı pek hesaba katmıyor. Uygun gördüğü şekilde karar veriyor. Ona sorduğumda da oyunu en iyi şekilde hissettiğini ve tecrübesi olduğunu söyledi. Yanıldığı olsa bile oyunun akıcı olması gerektiğini düşünüyor" dedi.

Hakemlerle yaşadığı sıkıntılar ve son Erzurumspor maçında olanlara da değinen Sumudica, "Hayatımda böyle bir ceza görmedim. Hakemlerle daha fazla sorun yaşayacağıma kesin olarak inanıyorum. Zirveye ulaştım. Hakemlerle el sıkışmaya gittim. Kararı 6 saniyede verdi. Yüzüme karşı sarı kartı vermedi ve arkamı döndüğümde verdi. Türkiye'deki kural, hakemler sahayı terk edene kadar teknik direktörün sahaya girmemesi yönünde. Bir sonraki sarı kart ile de uzaklaştırıldım. Neye inanacağımı bilmiyorum. Rapora hiçbir şey yazmadılar. Her neyse önemli değil. Ankaragücü ile zor bir maçımız var" diye konuştu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Burak

Sumidica sonuna kadar haklı. CİNeytin içine CİN kaçmış. mahrem hakem imamı mıdır nedir, o tip yapılanmanın başını çekiyor.

Ulvi

Aferin Cüneyt Çakır..Bozuk saat bile günde iki kere doğruyu gösterir. ´´Var´´ denen abuk subuk uygulama Futbolun celladıdır.Ayrıca Futboldaki egemenlerin kulüplere uyguladığı ayrımcılığın güncel aracına dönüşmüştür.Ayrıca Oyunu durDurup ´´bir dakika ekrana bakalım´´ Futbolun ruhuna aykırıdır ve sıradanlaştırmaktadır.Derhal bu uygulama sonlandırılmalıdır.Böyle abuk subuk şeylere para harcanacağına Futbol federasyonunun özerk yapısı gözden geçirilirse kulüplere uygulanan haksız ayrımcılık ve boşa harcanan kamyonlarca para ve müsriflik bitirilebilir.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23