• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Netanyahu'dan 'din' sömürüsü! Seçime saatler kala dikkat çeken ziyaret

Yeniakit Publisher
2019-09-17 07:43:00 - 2019-09-17 07:54:28

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Netanyahu'dan 'din' sömürüsü! Seçime saatler kala dikkat çeken ziyaret

Siyonist İsrail'in eli kanlı Başbakanı Binyamin Netanyahu, ülkesinde yapılacak erken genel seçimlere saatler kala işgal altındaki Doğu Kudüs'te bulunan Mescid-i Aksa’nın Burak (Ağlama) Duvarı'nı ziyaret etti.

Terör devleti İsrail’in katil Başbakanı Netanyahu, geniş güvenlik önlemleri altında işgal altındaki Doğu Kudüs’te Mescid-i Aksa’nın güney batısında bulunan Ağlama Duvarı’nı ziyaret etti.

Netahyahu’nun sosyal medya hesaplarından da canlı yayınlanan ziyarette, İsrail Başbakanı, bir notu Ağlama Duvarı'ndaki aralığa sıkıştırdıktan sonra dua etti.

Seçime saatler kala yaptı

Hahamların eşlik ettiği Netanyahu’nun, seçimlere saatler kala Ağlama Duvarı’nı ziyaret etmesi dikkati çekti.

Netanyahu’nun eşi Sara Netanyahu da 9 Nisan’da yapılan erken genel seçimler sırasında Harem-i Şerif’in Burak (Ağlama) Duvarı’nı ziyaret ederek, eşinin başarısı için dua etmişti.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Mâlum

Bazı ultra ortodoks yahudilerin kehanetine göre bu seçimde de hükümet kurulamayacakmış. Sonra savaş çıkacak ardından Mesihleri gelecekmiş. İlginç. "Seçimin olduğu ama hükümetin olmadığı bir zamanda Mesih gelir."

Abdullah Murat

İsrail din devletidir. Stratejileri kuranda bahsedilen yeralan vadedilmiş topraklara ulaşmaktır. Devlet başkanları bunun için hizmet eder. evet Allah onlara toprak vaadetmiştir ve zamanında onları diğer insanlardan üstün tutmuştur Kuranda bu vaadini tamamladığını bildirmiştir Lakin onlar anlamaz ve kendilerini Allahın sevgili kulu olarak görürler Onlar lanetlenmişlerdir. Kuranıda inkar etmeleri sebebiyle onlar kafirler topluluğunun üyesidirler. artık en reziller arasındadırlar ama anlamazlar. Kalpleri katı ve artık azları hidayet olur. Onları dost edinen ise onlardan olur.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23