• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Murat Ongun'dan pişkin itiraf! "İmamoğlu 'sen bak keyfine' dedi"

Yeniakit Publisher
2022-04-13 10:45:00 - 2022-04-13 10:47:58

İstanbullular İBB yüzünden kar esareti yaşarken İBB Sözcüsü Murat Ongun'un Cenevre'de kar tatilinde olduğu ve İstanbul'da iş başındaymış gibi tweet attığı ortaya çıkmıştı. Skandal olayı savunan Ongun, tatildeyken İmamoğlu'nu aradığını ve İBB Başkanı'nın kendisine, "Gelme, keyfine bak" dediğini söyledi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün günler öncesi yaptığı uyarılara rağmen İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin karla mücadelede aldığı önlemler yetersiz kalmıştı. İstanbullu karla mücadele ederken İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun İngiliz Büyükelçi'yle balıkçıda, İBB Sözcüsü Murat Ongun'un ise yurt dışında kayak tatilinde olması tepki çekmişti.

Eleştirilerin odağındaki Murat Ongun, olayın üzerinden üç hafta geçtikten sonra katıldığı bir televizyon programında "Ben hesabımı belediye başkanıma gösterdim. Kamu görevlisi olarak devlete de müfettişlere de hesap verebilirim." ifadelerini kullanmıştı.

İBB Sözcüsü Murat Ongun, bugün katıldığı bir programda kendisine yönelik eleştirilere yanıt verdi. Ongun, yurt dışında yaptığı tatilin Uludağ'daki tatilden daha ucuz olduğunu savundu.

Kendisine yönelitilen "Kar yağarken neden tatilini iptal etmedi?" eleştirilerine de yanıt veren Murat Ongun, "Ucuz olsun diye 7-8 ay öncesinden rezervasyon yaptırmıştım. Nereden bilebilirim İstanbul'a kar yağacağını. Eşim iki çocuğum gidiyorum yani." ifadelerini kullandı.

Ongun, kar yağışı sonrası gelen eleştirilerin ardından İstanbul'a dönmek istediğini İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na söylediğini fakat, "Bak keyfine" yanıtını aldığını söyledi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

www

Tatil size cok yakisiyor, avrupada tatil cok daha fazla yakisiyor degilmi?. Allah cc akil fikir versin diyecem ama siz umutsuz vakasiniz

Vatandas

Bu adamların devlet yönetme gibi bir dertleri yok,adam itiraf ediyor işte,bunların yönetime geldiklerinde ortaya koyacakları anlayış tamda budur.keyfine bak!
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23