• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Muharrem İnce'nin "İddialara fotoğrafla cevap verelim" teklifine Kılıçdaroğlu'ndan kaçamak cevap

Yeniakit Publisher
2019-11-24 12:09:00 -
Muharrem İnce'nin "İddialara fotoğrafla cevap verelim" teklifine Kılıçdaroğlu'ndan kaçamak cevap

Sözcü yazarı Rahmi Turan'ın 'Külliye'ye Muharrem İnce gitti' iddiası gündemi sarsmaya devam ederken İnce, Kılıçdaroğlu'na, "İddialara fotoğrafla cevap verelim" çağrısında bulundu. Kılıçdaroğlu, İnce'nin teklifini "Bakarız" diyerek geri çevirdi.

Sözcü gazetesi yazarı Rahmi Turan'ın tartışma yaratan yazısının ardından Muharrem İnce, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu telefonla arayarak birlikte fotoğraf çektirelim çağrısında bulundu. CHP lideri ise İnce'nin teklifini, "Bakarız" diyerek kabul etmedi.

"Külliye'ye giden CHP'li kim?" tartışması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde bir CHP'li ile bir araya geldiği ve görüşmede bu kişinin genel başkanlığının konuşulduğu iddiaları CHP içinde yeni bir tartışma başlattı.

İddiayı gündeme getiren gazeteci Rahmi Turan'ın kaynağının kendisine "Erdoğan'la görüşen CHP'linin Muharrem İnce olduğunu" söylediğini ileri sürmesi tartışmaları farklı bir boyuta taşıdı.

Kılıçdaroğlu'ndan İnce'ye ret cevabı

Tartışmaların odağındaki isim Muharrem İnce ise Kılıçdaroğlu'nu arayarak bir teklifte bulundu. İnce, Kılıçdaroğlu'na "İddialara fotoğrafla cevap verelim" dedi. Fakat Kılıçdaroğlu, "Görüşürüz, bakarız" diyerek teklifi olumlu karşılamadı.

"Genel başkanı aradım teklifimi kabul etmedi"

Gazeteci Ahmet Hakan'a konuşan İnce'nin açıklamaları şu şekilde:
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Partim yara aldığı için ciğerim yanıyor. Genel Başkan'ı aradım. Birlikte fotoğraf verelim dedim. Bu belayı birlikte def edelim dedim. Parti yara alıyor, daha da yara alacak dedim. Görüşürüz, bakarız falan dedi. Kabul etmedi.

CHP Genel Başkanı, başaramayabilir. Ama CHP Genel Başkanı, partililerine güvenmek durumundadır. Genel Başkan, partililerine güvenmek yerine iftiralara, yalanlara "Doğrudur" demiştir. Beni asıl yaralayan işte budur. Ciğerim işte asıl o zaman yanar.

"Genel Merkez'de CHP'li yok"

Genel Başkan süreci yönetemiyor. Parti zarar görüyor. Diyorlar ki: "Kemal Kılıçdaroğlu zaten en güçlü olduğu dönemde. Niye böyle şeylere tevessül etsin ki?" Unutmayın: Siyasette güçlülük, göreceli bir kavramdır. Hatırlayalım: Yarıştığımız kurultayda kendisi bin imza toplamıştır, buna karşılık 700 oy alabilmiştir.

Rahmi Turan: Kendimi affetmiyorum

Sözcü yazarı Rahmi Turan, CHP'li bir ismin Külliye'de Erdoğan'la görüştüğünü kaleme aldı. Türkiye'nin gündemini sarsan iddia kulisleri hareketlendirirken Turan, Erdoğan'la görüşen ismin Muharrem İnce olduğunu da söylemişti. Tepkilerin gelmesi üzerine bugün tekrardan bir yazı kalem alan Turan, "İddianın belgesini istemem gerekirdi. Hata yaptım. Kendimi affetmiyorum" dedi.

Ne olmuştu?

Sözcü yazarı Rahmi Turan, "Beştepe'de Erdoğan'la görüşen CHP'li" başlıklı yazısında, bir CHP'linin Cumhurbaşkanı Erdoğan ile gizli bir görüşme gerçekleştirdiğini iddia etti. Turan ayrıca Erdoğan'ın ismi gizli olan CHP'liye 'genel başkan olması gerektiğini söyledi' iddiasında da bulundu.

Söz konusu iddiayı Cumhurbaşkanlığı kaynakları yalanladı. Turan ise bunun üzerine bahsi geçen ismin Muharrem İnce olduğunu söyledi. Muharrem İnce görüşme iddialarını kesin bir dille yalanladı. Ardından da Rahmi Turan gelen tepkiler üzerine bilgiyi Talat Atilla'dan aldığını dile getirdi. Talat Atilla ise haberi Kemal Kılıçdaroğlu'na doğrulattığını açıkladı.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Alper

Kılıçdaroğlu,Çumhurbaşkanının mal varlığı araştırılsın,15 temmuz şehitleri için toplanan 309 milyon nerde.Tank palet ,Katara peşkeş mi çekildi vb. diye sorgulayınca,operasyon mu yapıldı,kendisine?Ama sorular havada kalmadı,halk soruyor,neden cevap yok?

kuntakinte

Hala anlamayanlara ithaf olunur CHPKK SON ZAMANLARDA KURULTAYA DOĞRU İL VE İLÇE BAŞKANLIKLARINI DEĞİŞTİRİYOR ASIL HEDEF İNCE VEYA BİR BAŞKASI DEĞİLDİR ASIL HEDEF KURULTAY ZATEN k.k NIN YİNE DEĞİŞİKLİK OLMAYACAK KURULTAYDAN SONRA tÜRK SİYASETİNİ YABANCI ÖRGÜTLER Kİ CIAE BAŞTA MOSSAD İLE BİRLİKTE FARKLI ALANLARA TAŞIMAK TIR BUNUN ALT YAPISI GERÇEK ATATÜRKÇÜLER DİSKALİFİYE EDRİLEREK CHPKK VE DHKPCHP OLARAK ŞU ANDA PARTİ KONUŞLANMASI TAMAMLANMIŞTIR ŞEHİT SABRİ KİRAZ VE ÖNCESİNİ YANİ SEÇİMLERİ DE HATIRLAYALIM OPERASYON TAMAMEN GELECEĞE YÖNELİKTİR BU İŞTEN EN KARLI İMAMOĞLU ÇIKMIŞTIR GELECEK BUNUN ÜZERİNE KURGULANIYOR BİLİNE
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23