• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Muharrem İnce'den yeni açıklama: Söz sırası sayın genel başkandadır

Yeniakit Publisher
2019-11-23 20:43:00 -
Muharrem İnce'den yeni açıklama: Söz sırası sayın genel başkandadır

CHP'de yaşanan "Beştepe'ye giden CHP'li Muharrem İnce" tartışmalarıyla ilgili açıklama yapan Muharrem İnce, "Bu yüzde 100 genel merkez kaynaklı bir komplodur. Bunun sebebi de parti yönetimindeki bir gruptur. Yapılacak bir tane iş var. Söz sırası Sayın Genel Başkan'dadır. Sayın Genel Başkan konuşmalıdır" dedi.

Posta yazarı Candaş Tolga Işık, CHP'de yaşanan "Beştepe'ye giden CHP'li Muharrem İnce" iddiasında Muharrem İnce ile konuştu. CHP'li Muharrem İnce'nin "Bu yüzde 100 genel merkez kaynaklı bir komplodur. Parti zor duruma düşmüştür, bunun sebebi de parti yönetimindeki bir gruptur. Yapılacak bir tane iş var. Söz sırası Sayın Genel Başkan'dadır. Sayın Genel Başkan konuşmalıdır. Gerçekten doğruladı mı bunu doğrulamadı mı? Bunu açıklamak zorundadır." dediğini aktardı.

Beştepe'ye gidip Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'la görüştüğü iddia edilen Muharrem İnce, Posta yazarı Candaş Tolga Işık'a konuştu. İnce'nin açıklamalarını kişisel Twitter hesabından attığı tweetler ile duyuran Candaş Tolga Işık şu paylaşımları yaptı:

"Bu olayın sebebi parti yönetimindeki bir grup"

"Bu yüzde 100 genel merkez kaynaklı bir komplodur. Parti zor duruma düşmüştür, bunun sebebi de parti yönetimindeki bir gruptur.

"Bu bir gazetecinin haberinden ibaret değildir"

24 Haziran gecesi bana atılan iftiraların sahipleriyle 'Saray'a gitti' iftirasını atanlar aynı kişilerdir. Bu durumdan fayda çıkarmak değildir, planlı bir harekettir, prodüksüyondur. Bir gazetecinin yalan haberinden de ibaret değildir.

"Söz sırası sayın genel başkandadır"

Şu saatten sonra haberin kaynağı kimdi kim değildi kısmının bir önemi yoktur. Orayı geçtik. Yapılacak bir tane iş var. Söz sırası Sayın Genel Başkan'dadır. Sayın Genel Başkan konuşmalıdır. Gerçekten doğruladı mı bunu doğrulamadı mı? Bunu açıklamak zorundadır."
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Ne olmuştu?

Sözcü yazarı Rahmi Turan, "Beştepe'de Erdoğan'la görüşen CHP'li" başlıklı yazısında, bir CHP'linin Cumhurbaşkanı Erdoğan ile gizli bir görüşme gerçekleştirdiğini iddia etti. Turan ayrıca Erdoğan'ın ismi gizli olan CHP'liye 'genel başkan olması gerektiğini söyledi' iddiasında da bulundu.

Söz konusu iddiayı Cumhurbaşkanlığı kaynakları yalanladı. Turan ise bunun üzerine bahsi geçen ismin Muharrem İnce olduğunu söyledi. Muharrem İnce görüşme iddialarını kesin bir dille yalanladı. Ardından da Rahmi Turan gelen tepkiler üzerine bilgiyi Talat Atilla'dan aldığını dile getirdi. Talat Atilla ise haberi Kemal Kılıçdaroğlu'na doğrulattığını açıkladı.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

hercai

Yalanlarla iktidar olmak istiyorlar, bu ........!

Ömer

Bunların CHP nin iktidarı mı ?Allah korusun .
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23