• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Modaselvim ile doğru tercih şık görünüm

Yeniakit Publisher
2018-06-01 22:43:00 - 2019-02-05 17:07:31
Modaselvim ile doğru tercih şık görünüm

Hem açık hem de kapalı hanımlar için önemli bir kriter olan giyim konusunda bilinmesi gereken birkaç püf nokta vardır.

Bu ayrıntılar göz önünde bulundurulur ve dikkat edilirse hem daha şık bir görünüm kazanabilir hem de kendinize yakışan kıyafeti çok daha kolay seçebilirsiniz. Bu amaçla tesettür giyim elbise konusunda başlangıçta neler yapılmalı öncelikle onlara bakmakta fayda vardır. Gelin beraber bu ayrıntılara bir göz atalım.

Kıyafet Seçiminde Beden ve Renk Uyumu

Kıyafet alacağımız ya da bir mağazanın önünden geçerken göz zevkimize hitap eden bir kıyafetin en güzel kıyafet olduğunu düşünebiliriz ancak, o kıyafet beden ölçülerimizle ve ten rengimizle uyum sağlamazsa bizi sonuca ulaştırmaz. Kilo ve boyumuzda kıyafet seçiminde göz önüne alacağımız diğer önemli ölçütlerdir. Tekstil firmaları bu kriterleri göz önünde bulundurarak binlerce çeşit ürünü kullanıcılarının beğenisine sunuyor ve bunun sonucu olarak ortaya inanılmaz oranlarda seçenekler çıkıyor. Renk çeşitlilikleri, modellerle; modeller ise süslemelerle buluşuyor ve sizlerin beğenisine sunuluyor.

2018 Tesettür Giyimde Yenilikçi Modeller

Giyim dünyasının önemli gruplarından biri olan tesettür giyim kategorisinin yazlık modelleri online satış sitelerinde yerini almaya başladı. Hem dış giyim grubuna giren kap, ferace, pardesü modelleri hem alt giyim grubunda yer alan etek, pantolon, tulum modelleri hem de üst giyim grubunda yer alan bluz, kazak, gömlek tipi tüm kıyafetler için yüzlerce yeni tasarımı bir arada görmek, fiyat ve stok bilgisi almak için online sitelerden faydalanabilirsiniz.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

2018 yılında tesettür giyim kombinasyonlarına baktığımızda geçen yıldan farklı olarak görüyoruz ki bu yaz canlı renkler daha moda. Yelek ve gömleklerde daha uzun ve boyuna kıyafetler, düğme ve nakış detayları, kloş ve pileli modeller, tabi ki vazgeçilmezlerden olan dantel detaylar, inci ve parlak taş detayları geçen yaz olduğu gibi bu yaz da oldukça popüler.

İkili takımlar, şifon kumaşlar, saten ve polyester kıyafetler tabi ki kıyafetlere uygun yüzlerce aksesuar, eşarp, bone ve ayakkabı modellerini de online sitenizde bir arada bulabilirsiniz. En yeni ürünleri görmek, kampanyalardan yararlanmak ve daha fazla hizmet için Modaselvimonline satış sitesini incelemeye hemen başlayabilirsiniz.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23