• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Milli Takımımız, Hollanda'yı uzatmalarda elinden kaçırdı!

Yeniakit Publisher
2015-03-29 00:17:00 -
Milli Takımımız, Hollanda'yı uzatmalarda elinden kaçırdı!

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri A Grubu 5. hafta maçında A Milli Takımımız, Burak Yılmaz ile öne geçmesine rağmen uzatmalarda Wesley Sneijder'in golüne engel olamayınca Hollanda ile 1-1 berabere kaldı.

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri A Grubu 5. hafta maçında A Milli Takım deplasmanda Hollanda ile karşı karşıya geldi.

2. dakikada aol kanatta topla buluşan Daley Blind yerden ortasını açtı ancak altıpasın hemen önünde kaleci Volkan Babacan topa sahip olmayı başardı. 6. dakikada sol kanatta Daley Blind ile verkaç yaptıktan sonra topla buluşan Memphis Depay ceza sahasına girer girmez sağ çaprazdan yerden sert bir şut çekti ancak Volkan Babacan bu şutu da kornere çıkartmayı başardı.

7. dakikada sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına geçen Wesley Sneijder ortasını penaltı noktasına doğru açtı. O noktada defansımıza rağmen topa iyi yükselen Georginio Wijnaldum'un yaptığı kafa vuruşun doğrudan auta çıktı.

9. dakikada Daley Blind'den aldığı pasla ceza sahası çizgisinin hemen gerisinde sol çaprazda topla buluşan Wesley Sneijder, yerden çok sert bir şut çekti ancak top az farkla direğin dibinden auta çıktı.

10. dakikada Sol kanattan kazandığımız serbest vuruşta topun başına Selçuk İnan geçti. Selçuk'un ceza sahası sağ çaprazına doğru açtığı ortasına yükselen Serdar Aziz kafa vuruşunu yaptı fakat kaleci Jasper Cillessen için kolay bir top oldu.

Gole çok yaklaştık!

Dakikalar 15'i gösterirken Gökhan Töre'nin pasıyla sol kanatta hareketlenen Caner Erkin rakibinden sıyrıldıktan sonra pasını penaltı noktasının hemen gerisindeki Burak Yılmaz'a attı. Burak Yılmaz topu kontrol ettikten sonra şutunu çekti ancak defansta Martins Indi topun kaleye gitmesini engelledi.

18. dakikada Burak Yılmaz'ın pasıyla topla buluşan Ozan Tufan'un kaleye yaklaşık 30 metreden çektiği şut auta çıktı.

23. dakikada ceza yayının hemen önünde Wesley Sneijder'den aldığı pasla topla buluşan Memphis Depay, sağ ayağıyla yerden şutunu çekti ancak kaleci Volkan Babacan bu şutu rahat bir şekilde kurtarmayı başardı.

33. dakikada Volkan Şen'in pasıyla sol kanatta topla buluşan Selçuk İnan son çizgiye kadar indikten sonra pasını penaltı noktasında bulunan Mehmet Topal'a attı. Mehmet topu kontrol ettikten sonra şutunu çekti. Şut farklı bir şekilde auta çıktı.

..Ve golü bulduk!

Milli takımımız 37. dakikada Burak Yılmaz ile 1-0 öne geçti. Sağ kanatta topla buluşan Gökhan Töre son çizgiye indikten sonra ortasını açtı. Ön direkte Stefan De Vrij'den seken top Volkan Şen'de kaldı. Volkan topu kontrol ettikten sonra pasını hemen yanındaki Burak Yılmaz'a attı. Burak penaltı noktasının hemen sağından sağ ayağıyla düzgün bir vuruşla fileleri Hollanda filelerini havalandırdı.

43. dakikada Hollanda gole çok yaklaştı. Sol kanattan ceza sahası çizgisine yakın bir bölgeden kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen Wesley Sneijder şutunu direk kaleye gönderdi Top baraja çarpıp altı pasın hemen önündeki Stefan De Vrij'in önünde kaldı. Stefan De Vrij yakın mesafeden şutunu çekti ancak kaleci Volkan Babacan zorda olsa bu şutu kurtarmayı başardı ardından hemen direk dibinde Klaas Jan Huntelaar topa müdahale etmek istedi fakat yardımcı hakem ofsayt bayrağını Huntelaar için kaldırdı.

İlk yarı A Milli Takımımız'ın 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

49. dakikada ceza sahası çizgisinin hemen gerisinde sol çaprazda topla buluşan Volkan Şen, topu kontrol ettikten sonra sol ayağıyla sert bir şut çekti. Top farklı bi şekilde auta çıktı.

54. dakikada ceza sahası dışı sol çaprazda Wesley Sneijder ortasını arka direğe doğru açtı. O noktada Volkan Babacan topu yumruklarıyla uzaklaştırmak isterken top bir anda Luciano Narsingh'in önünde kaldı. Altıpas çizgisinin hemen sağında Luciano Narsingh bekletmeden şutunu çekiyor ancak top yandan auta çıktı.

60. dakikada kaleye uzak bir mesafede tam cepheden topla buluşan Ibrahim Afellay sağ ayağıyla çok sert bir şut çekti. Kaleci Volkan Babacan bu şutu zor da olsa kornere çelmeyi başardı.

73. dakikada sağ kanatta topla buluşan Luciano Narsingh ortasını altıpasın hemen önüne doğru açtı. O noktada defansımızın arasından iyi yükselen Bas Dost kafa vuruşunu yaptı. Kaleci Volkan Babacan bu şutu kurtarmayı başardı.

İkinci gole çok yaklaştık!

77. dakikada sağ kanatta topla buluşan Gökhan Töre topla birlikte ceza yayına ilerledikten sonra pasını Hakan Çalhanoğlu'na aktardı. Hakan ceza sahası dışı sol çaprazdan çok sert bir şut çekti ancak top doğrudan auta gitti.

79. dakikada sağ kanatta topla buluşan Luciano Narsingh son çizgiye kadar indikten sonra pasını ceza sahası içi sol çaprazdaki Jetro Willems'e attı. Jetro Willems müsait pozisyonda şutunu çekti. Top doğrudan auta gitti.

85. dakikada sağ kanatta Gökhan Töre'den aldığı pasla topla buluşan Kazım Kazım son çizgiye kadar indikten sonra ortasını arka direğe doğru açtı. O noktada Hollanda defansı araya girerek topun Selçuk İnan'a gelmesini engelledi.

86. dakikada Memphis Depay'ın pasıyla topla buluşan Wesley Sneijder, ceza sahasının dışında sol çaprazdan şutunu çekti. Kaleci Volkan Babacan üstüne gelen bu şutu rahat bir şekilde kurtarmayı başardı.

Uzatmalarda yıkıldık...

Hollanda, Wesley Sneijder ile durumu 1-1'e getiriyor. 90+2. dakikada sağ kanatta topla buluşan Luciano Narsingh ortasını açtı. Top ceza sahası içi sol çaprazdaki Jetro Willems'e geldi. Jetro Willems'de bekletmeden pasını ceza yayının hemen solundaki Wesley Sneijder'e attı. Sneijder bekletmeden sağ ayağıyla sert bir şut çekti ve topu ağlarla buluşturmayı başardı.

A Milli Takımımız deplasmanda Hollanda ile 1-1 berabere kaldı.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23