• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Mike Pence'in corona virüs testi açıklandı

Yeniakit Publisher
2020-03-22 04:44:00 -
Mike Pence'in corona virüs testi açıklandı

ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence'in, ofisinde çalışan bir kişide yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tespit edilmesinin ardından yaptırdığı virüs testi, "negatif" olarak açıklandı.

ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence ve eşi Karen Pence'in test sonuçlarını, Pence'in Basın Danışmanı Katie Miller, resmi Twitter hesabı üzerinden duyurdu.

Miller, Twitter mesajında, "Hem Başkan Yardımcısı Mike Pence'in hem de eşi Karen Pence'in Kovid-19 test sonuçlarının negatif geldiğini duyurmaktan mutluluk duyuyorum." ifadesini kullandı.

Pence, dün Beyaz Saray'daki günlük basın toplantısında, kendi ofisinde çalışan bir kişinin Kovid-19 testinin pozitif çıktığını anımsatarak, "Söz konusu kişi pazartesi gününden itibaren işe gelmedi. Şu anda durumu gayet iyi. Kendisiyle yakın bir temasım olmadı ancak yine de ben ve eşim bugün öğleden sonra test yaptıracağız." açıklamasında bulunmuştu.

ABD Başkanı Donald Trump da geçen hafta sonu virüs testi yaptırmış ve onun da sonuçları negatif gelmişti.

Johns Hopkins Üniversitesinin paylaştığı son verilere göre, ABD'deki vaka sayısı 19 bin 624, ölü sayısı 260'a ulaştı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Turgut

BU CORONA-19 VIRUSU TEKRAR MUTASYONA UGRAYIP, YENI BIRCOK TURDE VIRUS OLARAK ORTAYA CIKACAK.. SUREKLI MUTASYONA UGRAYIP SALDIRACAK.. BELKI COVID 19 YN ASISI BULUNACAK AMA VIRUSUN MUTASYONLARI, CORONA 19 UN INTIKAMINI ALACAK... AMERIKA YERLE BIR OLACAK..BU VIRUSUN HEDEFI AMERIKA ISRAIL VE AVRUPA ZORBA VE ZALIMLERI.. MUSLUMAN MAZLUMLARIN INTIKAMI BU ZALIM DEVLERTLERDEN ALINACAK.. BU VIRUS SALDIRISINDA NELER OLACAK, 1-AVRUPA BIRLIGI DAGILACAK 2-AMERIKA VE KANADA COKECEK, HALK HERTARAFI YAGMALAYACAK, BIRBIRLERINI YIYECEKLER,AMERIKA VE KANADADAN KAFILE GOCLERI BASLAYACAK..TRUMP KAFIRI GEBERECEK.. VIRUS, KUDUSUN INTIKAMINI ALACAK 3-MUSLUMAN TOPRAKLARINI YONETEN DIKTATORLER YOK OLACAK, MUMINLER BIRLESECEK, ISRAIL YOK EDILECEK... 4-CIN DEVLETINDE IC SAVAS CIKACAK, JAPONLARA SALDIRACAKLAR... 5-DUNYAYA ISLAM VE MUSLUMANLAR HAKIM OLACAK, BIRLESMIS ISLAM DEVLETI KURULACAK, BASKENTI DE TURKIYE OLACAK, ALLAHIN IZNIYLE.. MUSLUMANLAR VE TURKIYE ALTIN CAGINI YASAYACAK..
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23