• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

MHRS randevu ne zaman açılıyor? MHRS hastane randevu saati kaç?

Yeniakit Publisher
2022-02-27 17:39:00 -
MHRS randevu ne zaman açılıyor? MHRS hastane randevu saati kaç?

Hastane randevusu almak isteyenler MHRS yani Merkezi Hekim Randevu Sistemi’nde yeni randevu listesinin ne zaman açılacağını merak ediyor. Peki, MHRS kaç gün sonraya randevu veriyor? MHRS bir ay sonraya randevu verir mi? MHRS randevuları saat kaçta açılıyor? MHRS yeni randevuların açıldığı saat:

Merkezi Hekim Randevu Sistemi üzerinden sağlık ocağı, devlet hastanesi, şehir hastanelerinden randevu alınabiliyor. Vatandaşlar ise sistemde yeni randevularının kaç gün arayla hangi saatlerde açıldığını araştırıyor.

MHRS nedir?

T.C. Sağlık Bakanlığına bağlı sağlık kurumlarından randevu almak sureti ile poliklinik hizmeti almayı sağlayan uygulamadır.

MHRS randevu ne zaman açılıyor? MHRS hastane randevu saati kaç?

MHRS sistemi üzerinden en erken bir gün sonra en geç 15 gün sonraya randevu alınabiliyor. Yeni randevu saatleri ise her gece 00.01’de açılıyor. Bu sebeple randevu almak için 00.00 sonrası sisteme giriş yaparsanız açık randevu bulma ihtimaliniz daha kolay olacaktır. Elbette gün içerisinde randevu kontrolü yapabilir, kısıtlı da olsa gün içerisinde de randevu bulabilirsiniz. Ayrıca ALO 182 üzerinden de randevu alabilirsiniz. ALO 182’yi de 00.00 sonrasında arayabilirsiniz.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Nur Emel

Iltihaplı eklem romatizması 14 gün süreçli iğneleri var ve 3 ayda bir kontrolleri var kan tahlili ona göre alabiliyorlar ilaçlarını randevu bulamıyorlar ve tedavileri aksıyor Devlet hastanelerinde kronik hastalıkları olanlara hastane hemen randevu ayarlasın hastanın günü geldiğinde zorluk çekmemesi için

Nur Emel

Gideceğimiz hastanenin bölümünde önceden Zaten aile hekimliğinden teyit alınmış ama polikliniklerden randevu alamıyoruz maalesef MHRS'den bile randevu alamıyoruz kronik hastalıklar bekleyemez ilaç tedavileri olduğu için kalp de öyle astım da öyle Şeker de ve diğer kronik hastalıklar
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23