• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

MHP’li isimden CHP’li Özgür Özel’e tokat gibi cevap! ‘Ülkücü Hareket sana haddini bildirmeyi bilir’

Yeniakit Publisher
2020-04-30 11:46:00 -
MHP’li isimden CHP’li Özgür Özel’e tokat gibi cevap! ‘Ülkücü Hareket sana haddini bildirmeyi bilir’

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in MHP lideri Devlet Bahçeli ile ilgili sözlerine tokat gibi cevap veren MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, "Haddini bil. Ülkücü Hareket sana haddini bildirmeyi bilir" ifadelerini kullandı.

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in MHP lideri Devlet Bahçeli ile ilgili sözlerine sert cevap verdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara Barosu’na “Hiç kimse Müslüman mahallesinde salyangoz satma küstahlığı etmemelidir” demişti.

CHP’li Özel de Bahçeli’nin söz konusu açıklamasına “Bu cümle Sivas Katliamı’nın azmettiricilerinin sloganı” sözleriyle yanıt vermişti.

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'i, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve partililerden özür dilemeye davet etti.

Özgür Özel'in dünkü basın toplantısı hakkında Twitter hesabından açıklama yapan Büyükataman, Özel'in sözlerini “hadsizce” ve “provakatif” olarak nitelendirdi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Büyükataman, şu ifadeleri kullandı:

HDP, İP ve CHP'nin ortak sözcüsü gibi konuşan CHP'li Özgür Özel'in her açıklaması bir öncekinden daha vahim. Kandil ve Pensilvanya'nın “özel” çocuğu, Sayın Genel Başkanımızın dünkü açıklamaları üzerinden hadsizce provakatif söylemler geliştirmektedir.

Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin promterı da, bilgisayarı da büyük Türk milletine bağlıdır. Ancak kaset kumpası ile Genel Başkanlık koltuğuna oturan Genel Başkanınızın ve onunla beraber siyasi kariyeri yükseltilen senin göbekten nereye bağlı olduğunuz merak konusudur.

“Müslüman mahallesinde salyangoz sattırmayız.” sözü üzerinden Sivas katliamında yaşanan acılara gönderme yapıp Genel Başkanımızı katliama teşvik ile suçlamak senin de, partinin de, arkanızdakilerin de haddi değildir. Haddini bil! Ülkücü Hareket sana haddini bildirmeyi bilir!

“Alevi kardeşlerimizi istismar etmeye kalkan ucuz zihniyet”

Sivas katliamında yaşanan acılara dair bir sorgulama yapmak istiyorsan dönemin SHP'sinin iktidarda olduğunu düşünürsek bir özeleştiri ile başlayıp ardından zillet ittifakı oluşturduğun seçim ortaklarını sorgulayabilirsin.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

serdar

özelciğim bir elimize düşersen seni ...

Hadanali köse

Bu münafik lara oy veren sözde müslümanlar işte sizler mahşerde böyle islam düşmanlarina nasil oy verirsiniz diye hesap vereceksiniz zannediyormusunuzki vermeyeceğiz
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23