• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

MHP'den Cumhuriyet Gazetesi'ne çok sert tepki! 'Türkiye Cumhuriyeti'ni yıkmak isteyenlerin yuvası'

Yeniakit Publisher
2021-06-14 18:28:00 -
MHP'den Cumhuriyet Gazetesi'ne çok sert tepki! 'Türkiye Cumhuriyeti'ni yıkmak isteyenlerin yuvası'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Basın Danışmanı Yıldıray Çiçek, "Cumhuriyet Gazetesi Türkiye Cumhuriyeti'ni yıkmak isteyenlerin sesidir, nefesidir, yuvasıdır." dedi.

 Yeniakit.com.tr 

Cumhuriyet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Alev Coşkun, 'Suskunluk Politikası' başlıklı bir yazı kaleme alarak, AK Parti iktidarını hedef aldı. Firari mafya elebaşısı Sedat Peker'den medet umanların sözcülüğünü yapan Coşkun, aynı yazısında, HDP'ye yönelik kapatma davasını da eleştirirken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ABD Başkanı Joe Biden ile görüşmesi üzerinden de Türkiye'nin dış politikasını hedefe koydu.

'Bölücü hainleri kollama noktasına hangi saikle dönüştünüz?'

Coşkun'un yazısına tepki gösteren MHP Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, İstanbul Milletvekili Feti Yıldız, "Alev Coşkun Bey; 'Günümüzde tarihten ders almayan, gaflet dalalet ve hatta hıyanet içindeki kimi 'aydın'ların durumunu ve küreselleşmenin dayatması ile oluşan yeni mandacılar’a karşı...' diye devam eden milli duruşunuzdan, bölücü hainleri kollama noktasına hangi saikle dönüştünüz?" diye sordu.


ÖNE ÇIKAN VİDEO

'En büyük özelliği tüm terör örgütlerine eşit mesafede yakınlık duymasıdır'

Cumhuriyet Gazetesi'nin terör örgütlerini güzellediği yüzlerce haberinden sadece birisini alıntılayan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Basın Danışmanı Yıldıray Çiçek de "Cumhuriyet Gazetesi, Mustafa Kemal Atatürk'ü ve Cumhuriyet değerlerini istismar ederek Türkiye Cumhuriyeti'ne ihanet etmektedir. Bu gazetenin en büyük özelliği de tüm terör örgütlerine eşit mesafede yakınlık duymasıdır." dedi.

Çarpıcı tespit

Çiçek, ardından şu değerlendirmede bulundu: "Cumhuriyet gazetesi Türkiye Cumhuriyetini yıkmak isteyenlerin sesidir, nefesidir, yuvasıdır!"

Coşkun'un yazısındaki HDP güzellemesi

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Alparslan

MHP ' miz çok doğru söylüyor . ÇAMURiyet gazetesi , Türklüge , İslama , Müslümanlara, Vatanımıza Göz dikenlerin fideligini yapan , Milletimizle kavgalı zihniyeti yetiştiren bir bahçedir . İcraatlarıyla geçmişinden ve günümüzdede bellidir .

ermeni mallarina coken amerikan cumhuriyeti

.......
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23