• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Mevsimler Şaştı, Giresun’da Ağaçlar Baharı Yaşadı

Yeniakit Publisher
Giriş Tarihi:
Mevsimler Şaştı, Giresun’da Ağaçlar Baharı Yaşadı

Karadeniz Bölgesi’nde son günlerde mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklıklar, doğayı da şaşırttı.

Karadeniz Bölgesi’nde son günlerde mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklıklar, doğayı da şaşırttı. Giresun’un Eynesil ilçesinde bazı karayemiş (taflan) ve dut ağaçları, kış ortasında çiçek açıp meyve verdi.

Gümüşçay Mahallesi’nde yaşayan 67 yaşındaki Yılmaz Onur’un bahçesindeki ağaçlar, Şubat ayının ortasında adeta bahar gelmiş gibi hem çiçeklendi hem de ürün verdi. Bu duruma oldukça şaşırdığını belirten Onur, kış mevsiminde böyle bir tabloyla ilk kez karşılaştığını ifade etti. Ona göre, bölgede genellikle bahar aylarında görülen bu manzaranın Şubat ayında yaşanması oldukça sıra dışı bir durum.



Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Leyl....

Kardesim $urada Bahar ayinda Mart'a ne kaldi?! Artik Nisan'da havalar yaz gibi Mayis derseniz zaten o tarihde yaylalar $enlenir.. Aralik Ayinda olsa neyse :))
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23