• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Mesut Yılmaz siyasete geri mi dönüyor? Noktayı koydu

Yeniakit Publisher
2018-07-30 19:47:00 -
Mesut Yılmaz siyasete geri mi dönüyor? Noktayı koydu

Memleketi Rize'de gazetecilerin sorularını yanıtlayan eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz, 'Siyasete dönecek misiniz?' şeklinde gelen soruya "Siyaset benim gündemimde yok." diyerek cevap verdi.

Eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz, oğlu Yavuz Yılmaz'ın cenazesi için arayıp taziye dileklerinde bulunan hemşehrilerine teşekkür etmek ve babası adına daha önce yaptırılan Hasan Yılmaz İlkokulu'nun tadilatını yerinde görmek için memleketi Rize'ye geldi. 

Rize'de bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı'nın eşlik ettiği Yılmaz, açıklamalarda bulundu.

"SİYASET GÜNDEMİMDE YOK"

Mesut Yılmaz bir soru üzerine, 24 Haziran seçimleriyle yürürlüğe giren Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemi ve siyasete ilişkin de şunları söyledi: "Biliyorsunuz siyasetle çok önemli gelişmeler olmadıkça hiç konuşmak istemiyorum. Şu anda tamamen eşimin vakfının yaptırdığı Kent Üniversitesi'ne yardımcı olmaya çalışıyorum. Kalan oğlumun ticari işlerine yardımcı olmak için çalışıyorum. Siyaset benim gündemimde yok ama hemşehrilerimizin son seçimdeki tercihlerini saygıyla karşılıyorum. Kendileri açısından en doğrusunu yaptıklarına inanıyorum ve Rize'ye 2002'den bugüne kadar yapılan bütün hizmetler için, getirilen yatırımlar için, bunlara sebep olanlara, yapanlara, gerçekleşenler teşekkür ediyorum."

 
ÖNE ÇIKAN VİDEO

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23