• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Mesut Özil’in Fenerbahçe’den alacağı para dudak uçuklattı!

Yeniakit Publisher
2021-01-20 12:09:00 -
Mesut Özil’in Fenerbahçe’den alacağı para dudak uçuklattı!

Fenerbahçe'nin yeni transferi Mesut Özil, Türkiye’nin en çok kazanan futbolcusu unvanını eline geçirecek.

Mesut Özil’in Fenerbahçe’ye transferilyle ilgili haberler dünya medyasında önemli yer tutmaya devam ediyor. Alman Bild ve İspanyol As gazeteleri dün yıldız futbolcunun Türkiye’de kazanacağı paraya ilişkin haberler yayımladı.

Transferi ilk günden beri yakından takip eden Bild, ‘Özil’in yeni dünyası’ başlığıyla duyurduğu özel haberinde yıldız futbolcunun sarı lacivertli kulüple 2024 yılına kadar sürecek bir anlaşma yaptığını yazdı.

Haberde Mesut Özil’in bu imza karşılığında yıllık 7,5 milyon Euro kazanacağını iddia edildi. AS ise, Arsenal’den yılda 20 milyon Euro’ya yakın ücret alan Mesut Özil’in Fenerbahçe için kazancında büyük bir indirime gittiğini ve yıllık 4 milyon Euro karşılığında sarı lacivertli formayı giyeceği iddiasında bulundu.

Ancak habere göre Mesut, garanti ücretinin yanı sıra bonuslar alacak. Fenerbahçe, mutlu sona ulaşması halinde 32 yaşındaki futbolcuya 500 bin Euro, UEFA Şampiyonlar Ligi’ne katılmaları halinde 250 bin Euro ödeyecek. Ayrıca, maç başına 25 bin Euro da alacak.

"8 milyon avro kazanacak"

Mesut Özil ve Fenerbahçe Kulübü’ne yakın bir menajer ise oyuncunun yılda 7,5-8 milyon Euro maaş alacağını söylerken, imaj hakları gibi gelirlerle birlikte bu rakamın daha da artacağını ifade etti.
ÖNE ÇIKAN VİDEO


Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

hizipsavar

fenerliymiş feneri seviyormuş. bende olsam bende severim o paraya. nerde arkadaş bütçe ayarları. nasıl oluyor milyarlarca lira borcu olan bir kulüp bir futbolcuya 200 milyona yakın para veriyor. nerde devlet nerde federasyon yazık. bu ülke hiç bir zaman adam olmayacak. bu ülede herkese kafa tutan hükümet bir kabzımala kasaaba, bir pazara sebze meyveye bir de bu spor camiasına söz geçiremedi. yada urdan çıkar sağlayanlar çok iyi yerlerdeler.

Dallı

BU PARA TÜRKİYEDE KULLANILIRSA NE ALA.YOKSA YERLİ DE OLSA DIŞARIYA DÖVİZ GİTMESİ HİÇ HOŞ DEĞİL
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23