• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Merhum Erbakan Hoca'nın sözleri gündeme geldi! ABD’de bir eyalet versinler

Yeniakit Publisher
2020-02-05 13:02:00 - 2020-02-05 14:06:50

Milli Görüş lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın Filistin'de yaşanan zulme dair yapmış olduğu konuşma zihinlerdeki tazeliğini koruyor. Erbakan Hoca'nın, ‘Amerika, İsrail'i çok seviyorsa onlara Amerika'da bir eyalet versin. Biz kimseye düşman değiliz. Beni İsrail ırkına mensup olanlar dahil Allah'ın bütün kullarının insan haklarını teminat altına almayı hedef almışızdır’ sözleri tekrar gündeme geldi.

ABD Başkanı Donald Trump'ın 'Yüzyılın Anlaşması' adıyla açıkladığı plan İslam coğrafyasında tepkiyle karşılandı. Filistin için felaket anlamına gelen plan tepki çekerken İslam ülkelerinin yöneticilerinden ABD ve İsrail'e karşı somut bir adım atılması bekleniyor.

Siyonist İsrail rejiminin iğrenç emellerine hizmet eden 'Yüzyılın Anlaşması' planı sonrası akıllara Milli Görüş lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın Filistin'de yaşanan zulme dair yapmış olduğu konuşma geldi. Erbakan Hoca, Filistin'deki zulme dair bir konuşmasında "Laf yetmez! Hareket, aksiyon ve çözüm gerekir" ifadelerini kullanmıştı.

Çağrıda bulunmuştu!

İslam alemi başta olmak üzere insanlığın tamamını Filistin'deki katliamın derhal durdurulması için hiç vakit kaybetmeden gereken tedbiri almaya davet eden Erbakan Hoca, Türkiye'deki hükümete de önemli bir çağrıda bulunmuştu.

Erbakan, "Bu meyanda ilk iş D 8'lerin, D 60'ların ve D 160'ların yani bütün ezilenlerin Türkiye tarafından harekete geçirilmesi ve yapılan katliamların kökünden çözüme bağlanması için gereken aksiyon planını hazırlaması ve uygulamaya konması gereklidir" demişti.

Milli Görüş lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın konuşmasından bir bölüm şu şekildeydi:
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Çok aziz ve muhterem kardeşlerim!

Şimdi bu hitabımın en mühim cümlesini söylüyorum. Görevi layıkıyla yapmak başka şeydir, bir şey yapıyormuş gibi lafla geçiştirmek başka şeydir. Laf yetmez! Hareket, aksiyon ve çözüm gerekir.

Bu mitingin yapılmasını nasip ettiği için Cenab-ı Hakk'a sonsuz şükür ederken başta İslam alemi olmak üzere insanlığın tamamını bu mitingimiz vesilesiyle Filistin'deki katliamın derhal durdurulması için hiç vakit kaybetmeden gereken tedbiri almaya davet ediyoruz.

Bu meyanda ilk iş D 8'lerin, D 60'ların ve D 160'ların yani bütün ezilenlerin Türkiye tarafından harekete geçirilmesi ve yapılan katliamların kökünden çözüme bağlanması için gereken aksiyon planını hazırlaması ve uygulamaya konması gereklidir.

Amerika, İsrail'i çok seviyorsa onlara Amerika'da bir eyalet versin. Biz kimseye düşman değiliz. Beni İsrail ırkına mensup olanlar dahil Allah'ın bütün kullarının insan haklarını teminat altına almayı hedef almışızdır.

Sözlerimi tamamlarken Cenab-ı Allah'tan ülkemize, Orta Doğu'ya barış, Filistinli kardeşlerimize en kısa zamanda kurtuluş, yurtlarına sahip olması imkanını bahşetmesi duasıyla sözlerime son verirken bu muhteşem tarihi mitingi tertip eden Saadet Parti'miz ve bunu destekleyen meslek kuruluşlarını ve büyük insan selini meydana getiren siz inançlı kardeşlerimi tebrik eder, hepinizi Allah'a emanet ederim.

Bu muhteşem tarihi şahlanışın hayırlara vesile olmasını ve Filistinli kardeşlerimizin kurtuluşuna vesile olmasını diliyorum.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Misafir

Cenâb-ı Allah rahmet eylesin

Hak Söz

Allah rahmet etsin Erbakan hocaya 
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23