• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Melih Gökçek’in eleştirdiği İmamoğlu’na Ahmet Hakan ‘kalkanı’

Yeniakit Publisher
2019-12-03 12:41:00 -
Melih Gökçek’in eleştirdiği İmamoğlu’na Ahmet Hakan ‘kalkanı’

Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, CHP'li Ekrem İmamoğlu ve Canan Kaftancıoğlu’nun yemekte 'şarap içmesini' eleştiren Ankara Büyükşehir Belediye eski Başkanı Melih Gökçek'e tepki göstererek "Sana ne kardeşim, sana ne? İster şarap içerler, ister su, nedir derdin senin?" dedi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek, seçim sürecinde dindar görüntüsü sergileyerek oy toplayan CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ile CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun şarap içtiğinin görüldüğü bir sofrayı “Sizce Canan Kaftancıoğlu, Ekrem İmamoğlu’nun şarap içtiği bu şatafatlı sofrayı niçin sosyal medyaya sızdırdı” mesajıyla paylaştı.

Ardından seçim öncesi ve sonrasını bir görselle daha paylaştı.

Paylaşımlarına devam eden Gökçek "CHP'ye oy verenler, İmamoğlu'na seçimde oy veren kızgın (!) Bizimkiler, sizce hangisi lezzetli?" mesajıyla eleştirisini dile getirdi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Gökçek'in bu paylaşımlarına, "hergele" Ahmet Hakan tepki gösterdi. Hakan, "Sana ne kardeşim, sana ne? İster şarap içerler, ister su, nedir derdin senin?" sözleriyle CHP'lilerin ikiyüzlü tavırlarını savundu. Ahmet Hakan sözlerinin devamında "Bırak şu şarap marap zabitliğini de... İnsanlar hem oldukları gibi görünsünler, hem de göründükleri gibi olsunlar. Karışma milletin yediğine, içtiğine!" ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

İBRAHİM güven

Uyuz ..........

Nono

icer veya icmez kime ne !!
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23