• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Melih Gökçek sosyal medyadan duyurdu! ‘Bazı belgeleri açıklayacağım’

Yeniakit Publisher
2020-02-26 17:12:00 -
Melih Gökçek sosyal medyadan duyurdu! ‘Bazı belgeleri açıklayacağım’

Uçakta gelen Soner Yalçın sorusuna Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın cevabı gündem oldu. Karanlık ODA TV’nin konuyla ilgili yaptığı habere Melih Gökçek’ten bomba cevap geldi. Gökçek, ‘ODA TV tutuştu, hemen yaylım ateşine ve savunmaya geçti. Korkunun ecele faydası yok hesap vereceksiniz. Niye hesap vereceksiniz birazdan bazı belgeleri atacağım’ dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ODA TV ve Soner Yalçın'ın Gezi'deki rolü soruldu. Erdoğan, Gezi terörünün bu ülkeye bir ihanet olduğunu söyleyerek, "Adamın çok zengin olmasının, zengin sosyalist olmasının onu kurtarmaya yetmemesi lazım. Bunu en kritik anda yaşayan şahsımdır. Simdi kim bunların arkasında olanlar? Daha neler var bunların arkasında" dedi.

Konuya ilişkin twitter hesabından paylaşım yapan Melih Gökçek, ‘Sayın Cumhurbaşkanı’na ODA TV ve Soner Yalçın soruldu; “bu zatın bir defa o terör örgütleri ile beraber görüntüleri var. İşin içinde aktör ve bu aktör ile ilgili olanlar bitenler ortada. Ben burada ister istemez topu yargıya atacağım” yaptıkları yanına kâr kalmamalı. Söz yargıda’ dedi.

Karanlık ODA TV, ‘Uçaktaki sorunun perde arkası... Erdoğan Gezi'yi bıraksın Gökçek'in pis işlerini açıklasın’ başlıklı tepki çeken haberine ilişkin Melih Gökçek,

‘ODA TV tutuştu, hemen yaylım ateşine ve savunmaya geçti. Korkunun ecele faydası yok hesap vereceksiniz. Niye hesap vereceksiniz birazdan bazı belgeleri atacağım. Ayrıca bu yazdıkların konusunda da hesap vereceksin. Artık yargıda hesaplaşma zamanı. Bekleyin’ ifadelerine yer verdi.


ÖNE ÇIKAN VİDEO

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Vatandas

Gokcek 2024 de yyine angaranin basina bela olmak icin aday olcak sanirim cok sesi cikiyor

Partilin sevmez seni

Bülent Arınç’tan hiç haz almam ama bi sözünü çok severim parsel parsel 
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23