• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Mehmetçik çocukları sevindirdi! Akıllara Fatih Portakal geldi

Yeniakit Publisher
2020-01-18 18:39:00 -

Suriye’nin kuzeyinde kurulmak istenen terör devletini yok etmek için mücadele sürdüren kahraman Mehmetçik yolda karşılaştıkları Suriyeli çocuklarla ekmeğini paylaştı. Akıllara yürüttüğü algı operasyonlarıyla bilinen ve Türkiye’ye emperyalist diyen Fatih Portakal geldi.

Suriye'nin kuzeyinde kurulmak istenen terör devletini yok etmek için harekatlarına başlayan ve kararlı adımlarıyla kurulan oyunları bozan Türk askerinin yazdığı destan hala konuşulurken bölgeden vicdanları titreten görüntüler gelmeye devam ediyor.

Bölgede güvenlik amacıyla devriyelerini sürüdüren Mehmetçikler yolda karşılaştıkları Suriyeli çocuklarla ekmeğini paylaştı.

Çocuklarla yakından ilgilenen ve seven Mehmetçiklerimiz merhametiyle göğsümüzü kabartırken akıllara Mehmetciğe işgalci Türkiye'ye emperyalist diyen Fatih Portakal geldi.

Hatırlanacağı üzere; Türkiye, Batılı ve bazı Arap devletlerinin yardımıyla darbe girişimi başlatılan Libya'nın resmi hükümetine destek vereceğini açıklamıştı. ABD merkezli kanalı çalışanı Fatih Portakal ise, Türkiye'nin Doğu Akdeniz'deki ortağı Libya'ya destek vermesini emperyalistlik ve sömürgecilik olarak yorumlamıştı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

YORUM

Bu gayri milli, vicdansız, ahlaksızların bittiğini Rabbim bizlere görmeyi nasip etsin inşaallah.

şenay doğan

belki bu emperyalizmin en tehlikelisidir...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23