Maskeli çapulcuların arasında görüntülendi… Bir sen eksiktin Ham Çökelek!
Hakkındaki yolsuzluk soruşturması kapsamında ve 'suç örgütü yöneticisi' olduğu iddiasıyla tutuklu bulunan İBB eski Başkanı Ekrem İmamoğlu'na destek amacıyla sokağa dökülen kalabalıkların arsızlıkları sürerken terör örgütleriyle irtibat ve iltisaklı sözde sanatçılar da durumu ganimet bildi.
Ramazan günü alenen içki içip cami duvarına pisleyen şuursuz kalabalığa destek verip prim yapmaya çalışan "sanatçı" kılıklı soytarıların arasında Atilla Taş ismi de dikkat çekti.
15 Temmuz sonrası FETÖ'nün medya yapılanması davası kapsamında örgüte destek verdiği iddiasıyla tutuklanıp ceza alan ancak daha sonra serbest bırakılan Taş, "Kamu görevlisine karşı görevinden dolayı hakaret" ve "Devletin kurum ve organlarını aşağılama" suçlarından mahkûm olmuştu.
Bu dosyaları temyiz aşamasında bulunan ve dosyası kabarmakta olan Atilla Taş'ın, kamu düzenine ve toplumsal barışa yönelik eylemleri alışkanlık haline getirmesi ibretle izleniyor.
Taş, en son dün gece Galata Köprüsü'ndeki maskeli grubun arasında görüntülendi.
FETÖ imamlarıyla toplantı halinde
Atilla Taş, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından yürütülen soruşturmalar kapsamında, FETÖ'nün medya yapılanmasına yönelik operasyonlarda gözaltına alınanlar arasında yer almış ve örgüt propagandası yapmak suçlamasıyla yargılanmıştı.
Atilla Taş, 2016 yılında tutuklanmış, ardından 2017'de tahliye edilmiş ancak daha sonra yeniden ceza almıştı. Yargı sürecinde örgütle olan ilişkisini reddetmiş olsa da, sosyal medya ve basında FETÖ'yle bağlantılı olduğu iddia edilen fotoğrafları ve yazıları sıkça gündeme getirilmişti. Özellikle örgütün medya ayağında yer aldığı öne sürülen isimlerden biri olarak FETÖ'nün darbe girişimine zemin hazırlayan algı operasyonlarında rol aldığı iddia edilmişti.


