• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Maske takmayan kadından polise küstah sözler!

Yeniakit Publisher
2020-09-17 14:55:00 -
Maske takmayan kadından polise küstah sözler!

Çorum’da açık alanda maske kuralına uymayan bir kadın, yakalandığı polislerden ceza yememek için “Saldıracak mısınız? Dövecek misiniz?” diyerek küstahça cevap verdi.

Çorum'da denetimlere takılan bir kadın, ikinci cezayı yememek için kimliğini gizledi. Polislere bağırıp çağırmaya başlayan kadın hakaretler savurdu.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında tüm Türkiye'de olduğu gibi Çorum’da da maske ve sosyal mesafe denetimleri gerçekleştirildi.

Denetimler sırasında polis ekipleri kuralları hiçe sayan bir kadınla karşılaştı. Denetim kapsamında kendisini uyaran polislere hakaretler yağdıran kadın herkesi çileden çıkardı. Daha önce de ceza aldığı belirlenen kadının  tekrar ceza yememek için kimliğini gizlemesi polisin dikkatinden kaçmadı. Bunun üzerine maske takmayan kadına ceza yazmak isteyen polis ekipleri kadının sözlü şiddetine maruz kaldı. Kadın; Saldıracak mısınız dövecek misiniz diye tepki gösterdi. İlgili şahın polislere bağırarak “Ne oldu ya Ne var Daha yeni çıktım. Olay çıkarmayın. Neden yakalıyorsunuz? Saldıracak mısınız? Dövecek misiniz?” şeklinde konuştu.

Hakkında işlem yapılan kadın ceza alarak evine gönderildi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

turan

atın nezarete bir gece kalsın..ondan sonra YAZIN 918 TL Yİ...başkalarına örnek olur .ve başkalarıda bu rezil kadının yaptığı gibi yapmaz...

Nur

Akıllı mı acaba
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23