• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Maske dernekten, satış şirketten! Akit'in haberiyle ifşa olan Paw Guards paravan dernek kurdu

Yeniakit Publisher
2022-03-25 22:26:00 - 2022-03-25 22:40:30
Maske dernekten, satış şirketten! Akit'in haberiyle ifşa olan Paw Guards paravan dernek kurdu

Yöneticilerinin dolandırıcılık ve adam yaralamadan sabıkalı olduğu ortaya çıkan Paw Guards isimli şirket, Akit'in haberiyle ifşa olunca dernek kurdu. Derneği paravan olarak kullanan Paw Guards Pati Koruyucuları, aynı isimle paravan dernek açsa da mama satışlarında şirketi kullanmaya devam ediyor.

 yeniakit.com.tr 

Başıboş köpek terörü başta çocukları ve kadınları mağdur ederken, köpeklerin üzerinden milyonlar kazanan sözde 'hayvan' dernekleri ise yaralanmalardan ve ölümleri umursamıyor. 

Başıboş köpeklerin sokakta tutmakta ısrar eden sözde 'hayvansever'lerin asıl meselesinin sokaktaki hayvanlar olmadığı, bir sosyal medya kullanıcısının ifşa etmesi ve Akit'in ise bunu haber yapmasıyla ortaya çıkmıştı.

Mamacı şirketten 'dernek' maskesi

Yöneticilerinin dolandırıcılıktan ve adam yaralamaktan sabıkalı olduğu ortaya çıkan ve sosyal medya üzerinden kendisini sivil toplum kuruluşu olarak tanımlayan Paw Guards Pati Koruyucuları isimli şirket, haberimizle ifşa olmasının ardından 3 gün önce "Paw Guards Pati Koruyucuları Hayvanları Koruma Derneği" isimli bir dernek kurduğu belirlendi.

Mama satarken şirket ismini kullanıyorlar

Sosyal medya hesabından dernek kurduğunu açıklayan Paw Guards isimli şirket, faaliyetlerine ise aynı şekilde devam ediyor.

Mama satışları yaparken şirketin adını kullanmaya devam eden Paw Guards, aynı isimle kurduğu derneği paravan yaptığı tespit edildi.

Paw Guards Pati Koruyucuları isimli sözde oluşumun paylaştığı sözde 'dernek sitesi'nde, mesafeli satış sözleşmesi ve iletişim bilgilerinde şirket isminin yazması dikkat çekti. 

Yöneticisi dolandırıcılıktan sabıkalı

Buğra Gençkan'ın tek ortağı olduğu Paw Guards isimli şirketin Erkin Erdoğdu isimli yöneticisinin dolandırıcılık ve adam yaralamadan sabıkalı olduğu ortaya çıkmıştı.

Kendilerini sivil toplum kuruluşu olarak tanıtıyorlar

Sözkonusu şirketin, sosyal medya hesaplarından bugüne kadar kendisini sivil toplum kuruluşu olarak tanıtarak vatandaşlardan "bağış istemiyoruz ama mama alın" propagandasıyla kazanç sağladığı gün yüzüne çıkmıştı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı ve MASAK ne zaman harekete geçecek?

Paw Guards isimli oluşumun topladığı milyonların nerelere aktarıldığı bilinmezken sözkonusu şirket ve yöneticileri hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı ile Hazine ve Maliye Bakanlığına mali suçlarla ilgili işlem yapan MASAK'ın ne zaman harekete geçeceği ise merak konusu oldu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Muhammed İbrahimi

Söz konusu dernek yada şirket her ne halt ise Bir zamanlar Osmanlı beldesi olan Şam ve Halep bölgesinden gelen müslüman muhacirler işletme açıp, tabelaları Arapça olunca kudretli ve bir o kadarda ırkçı şovenistler bunların tabelaları Arapça diye feveran edip, bu Arapça tabelaları zabıta ve polis eşliğinde indirip kırmışlardı Peki, it, enik, köpek aşığı derneğin ismi neden gavurca? Bu derneğin iznini Türk emniyet müdürlüğü değil de, İngiliz emniyet müdürlüğünden mı izinli? Bu Avrupa ve İngilizce sevdalı olanlara ayrı bir ayrımcılık mı var acaba?

Sulesule

Tesekkur ederiz ittaparlarin gercek yuzunu gosterdiginiz icin
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23