• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Manisa'da 5 yaşındaki Farah'ın hali yürek burktu!

Yeniakit Publisher
2016-11-08 14:03:00 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Manisa'da 5 yaşındaki Farah'ın hali yürek burktu!

Manisa'da ailelerinin dilendirdiği onlarca çocuktan Suriyeli Farah'ın hali yürek burktu. Çocukluğunu yaşayamayan küçük Farah'ın dilenirken oynadığı elindeki bebek de dikkat çekti.

Manisa'da ailelerinin dilendirdiği onlarca çocuktan Suriyeli 5 yaşındaki Farah'ın durumu yürek burktu. Suriye'deki iç savaş en çok çocukları etkiledi. Savaşın çocukları, sığındıkları Türkiye'de aileleriyle birlikte yaşam savaşı veriyor.

ÇOCUKLUĞUNU YAŞAYAMADAN

Manisa'ya gelen 5 yaşındaki Farah da çocukluğunu yaşayamadan ailesi tarafından dilendiriliyor. Şehzadeler'in Doğu Caddesi üzerinde ablasıyla kaldırımda otururken fotoğraflanan Farah, bir yandan da elindeki oyuncak bebeğiyle oynuyor. Vatandaşlar özellikle çocukların dilendirilmesine tepki gösteriyor.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23