• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Malatya’da hayatın yorgunluğuna dayanamayıp uyuyakaldı

Yeniakit Publisher
2017-09-13 16:16:00 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Malatya’da hayatın yorgunluğuna dayanamayıp uyuyakaldı

Mendil satan Suriyeli çocuk, yorgunluğa dayanamayıp kaldırımda satışa sunulan bir kanepede uyuyakaldı.

Ülkelerindeki iç savaş nedeniyle yıllardır mülteci konumunda yaşayan Suriyeliler, zor şartlarda yaşam mücadelesi veriyor. Malatya’da konteyner kent dışında kalan binlerce Suriyeli aile, geçici işler başta olmak üzere birçok sektörde çalışarak geçiniyor.

Suriyeli ailelerin çocukları ise genellikle mendil satarak evlerine katkı sağlamaya çalışıyor. İşte bunlardan biri olan Suriyeli bir çocuk, yorgunluğuna dayanamadı ve Dabakhane Mahallesi Halep Caddesi’nde yoğun araç ve insan trafiğine aldırış etmeden kaldırımda satışa sunulan bir kanepe üzerinde uyuyakaldı.

12 yaşlarında olduğu tahmin edilen Suriyeli çocuk, bir süre uyuduktan sonra yeniden mendillerini alarak kalabalığa karıştı.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23