• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Malatya’da deprem çadırında duygu dolu mesaj

Yeniakit Publisher
2020-01-30 11:14:00 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Malatya’da deprem çadırında duygu dolu mesaj

Elazığ ve Malatya’da meydana gelen depremin ardından tüm Türkiye kenetlenirken, Malatya’da bir depremzedenin çadıra yazdığı notlar herkesi duygulandırdı.

Sezai Erhan  yeniakit.com.tr

Merkez üssü Sivrice ilçesi olan 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından Malatya'daki afetzedeler için, AFAD ve Kızılay tarafından 4 binden fazla çadır bölgeye ulaştırıldı. Kentteki taziye evleri, spor salonları, öğretmenevleri ve camilerde kalmayanlar için gönderilen çadırların bir kısmı, ilçe merkezlerine ve parklara kuruldu. Kale ilçesinde kurulan bir deprem çadırında kalan bir depremzedenin çadırın dışına yazdığı notlar okuyan herkesi duygulandırdı.

İşte Çadırda yazılı o mesaj

Depremzedenin kaldığı çadıra yazdığı cümleler şöyle: “Hiç tanımadan ne garip diyordu Ahmet Aslan. Birbirini tanımadan aynı oyuna oturabilmekti çoçuk olmak. Acısını, endişesini bak satarım diyerek unutabilmekti. Ve binlerce masumu aynı oyuna oturtan AFAD, UMKE, Kızılay, İHH, Türkiye... Rabbim umuda dokunan herkesten razı olsun.”

Öte yandan İHH Malatya Şube Başkanı Ömer Derin ile Yeşilyurt Belediye Meclis üyesi Nusret Aslan’ın da o depremzedenin çadırına ziyarette bulunduğu öğrenildi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23