• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

'Kürdistan’ söylemindeki artış milletin gözünden kaçmadı! 'Türk ve Kürt kardeştir'

Yeniakit Publisher
2019-08-14 16:44:00 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
'Kürdistan’ söylemindeki artış milletin gözünden kaçmadı! 'Türk ve Kürt kardeştir'

PKK yayın organlarınca ve kimi terör destekçisi çevreler eliyle yayılan ve dillendirilen ‘Kürdistan’ söylemi sosyal medya kullanıcılarının dikkatini çekti. ‘Kürdistan’ hashtaginin altında paylaşım yapan kullanıcılar ‘Türk-Kürt kardeştir!’ diyerek, ‘Türkiye'den kopan bir Kürdistan mümkün olamaz!’ ifadeleriyle tepkisini dile getirdi.

 Oğuzhan Çağlar  yeniakit.com.tr 

Başta Yeni Yaşam olmak üzere terör örgütü PKK yayın organları ve terör sevici çevreler tarafından sürekli dillendirilerek kamuoyu oluşturulmaya çalışılan ‘kürdistan’ söylemi milletin gözünden kaçmadı. Sosyal medya platformu twitterda oluşturulan ‘kürdistan’ hashtagi altında paylaşım yapan kullanıcılar, söyleme karşı tepkilerini dile getirdi. Bazı kullanıcılar Türkler’le Kürtler’in kardeş olduğunu belirterek ‘kürdistan’ söyleminin yanlış olduğuna dikkat çekerken, bazı kullanıcılar kürdistanın bir hayal olduğuna değinerek tepkilerini dile getirdi.

Elebaşı Öcalan kurtarıcı olarak lanse edilerek kürdistan söylemi yayılmaya çalışılıyor!

Sosyal medya kullanıcılarının ‘kürdistan’ hashtagi altında paylaşım yapmasının sebebi son zamanlarda terör örgütü PKK destekçisi yayın organlarınca sıkça dile getirilen ‘kürdistan’ söylemi oldu. Yeni Yaşam başta olmak üzere terör destekçisi yayın organları ve çevrelerce gündem oluşturulmaya çalışılan ‘kürdistan’ için terör elebaşı Abdullah Öcalan kurtarıcı lider olarak gösteriliyor. Geçtiğimiz haftalar içinde HDP Diyarbakır Milletvekili İmam Taşçıer Öcalan’ı Mandela’yla özdeşleştirerek büyük bir Kürt lider olduğunu savunmuş, bu sözlerin ardından çeşitli yayın organlarında Öcalan ‘kurtarıcı lider’, ‘kahraman’ gibi söylemlerle meşrulaştırılmaya çalışılmıştı.



Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Serkes

Nasil kardrslik se bu ..... ... Ama kardesiz iste

Nurullah

Kürtler ve Türkler kardeşiz ve bu ülkenin has evlatlarıyız. Kendini kürt gibi gösteren ama özünde Ermeni tohumlu olanlar bölücüdür. Oyuna gelmeyelim. Bu ülke hepimizin
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23