• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kuralar yarın çekiliyor! Hac olmazsa umreye gidecekler

Yeniakit Publisher
2020-01-08 11:51:00 -
Kuralar yarın çekiliyor! Hac olmazsa umreye gidecekler

Tüm hacı adayları yarın çekilecek hac kuralarına dikkat kesilirken, kurada adı çıkmayan adayların umreye gidecek.

Hacı adayları yarın çekilecek Hac kuralarına dikkat kesilmiş durumda. Kurada adı çıkmayan adayların umre turlarına yönelmeleri bekleniyor.

Fiyat araştırmaları yapılıyor

İslam beldelerini görmek için can atan Müslümanlar, tur fiyatlarını karşılaştırmaya başladılar. Uçak ve otel bedellerini araştırmaya koyuldular. Kutsal topraklara turlar düzenleyen Ekrem Turizm’in yöneticisi Şaban Bilgiç, Hac kuralarının ardından umre talebinde patlama yaşanacağını belirtti. Bilgiç, “Kuralara katılacak 2,5 milyon müminden 83 bini hacı olabilecek. Diğerleri de doğal olarak umreye gitmeyi tercih edecektir” dedi.

Rağbet yoğun

İslam’ın filizlendiği bölgelerin merak edildiğini dile getiren Bilgiç, “Haliyle Mekke ve Medine turlarımız rağbet görüyor” açıklamasını yaptı. Umre talebinin kampanyaların rolüyle arttığını kaydeden Bilgiç, “Örneğin şubat ile mart aylarında başvurular iki kat artıyor. Bunda müşterilerimize yüzde 10 indirimli paketler sunmamızın payı büyük. Nitekim sömestr döneminde, kandillerde de kapımızı çalan çok oluyor” ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23