• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Küçük alanları değerlendirme yöntemleri

Yeniakit Publisher
2018-05-17 19:17:00 -
Küçük alanları değerlendirme yöntemleri

Evlerin kusursuz döşenebilmesi için tam kare şeklinde olması ya da büyük metrekarelere sahip olması gerekmez. Bu tip bir alana sahip olmasanız bile akıllı çözümler üreterek evinizin her köşesini kullanılır hale getirmek sizin elinizde.

Küçük ama gözünüze batan ve mutlaka değerlendirilmesi gerektiğini düşündüğünüz alanlar için modüler mobilya adını verdiğimiz koltuk ya da kanepelerden tercih edebilirsiniz. İlginç tasarıma sahip bu ürünler sahip oldukları cazip öçlülerle hemen her mekana uyum sağlamaktadır.

Merdiven altındaki biçimsiz duvarı kırdırarak atıl gibi duran bu alanı ayakkabılık olarak kullanabilirsiniz. İsterseniz kapıyla kapatıp isterseniz duvar kağıdı kaplayarak duvarmış hissi yaratmanız mümkün.

Eğer merdiven altınız duvar örülü değil de boş alan şeklinde bırakılmışsa burası da tam bir şifonyer yeri yapılabilir. Sonrasında isteğinize bağlı olarak havlularınızı, çarşaflarınızı ya da mevsim dışı kıyafetlerinizi depolayabilirsiniz.

Merdiven altına modern sandıklardan koyarak hem dekoratif bir nesne kullanmış ve tasarıma katkıda bulunmuş olursunuz, hem de işlevsel yönüyle birçok eşyanızı saklayabilirsiniz.

Dar alanlar için en uygun eşya konsollardır. Bu sayede diğer eşyalarınız için daha geniş alan elinizde kalmış olur.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Dar alanlarda televizyon dolabıyla yerden kaybetmeyin. Bunun yerine televizyonu duvara monte ederek yerden kazanmış olursunuz.

Yaşam alanları dar olanlar her daim alternatif üreterek yerden kazanmaya çalışırlar. Eğer kitaplığınız için ekstradan bir yer ayırmak istemiyorsanız kapıların üzerine monte edilen modüler kitaplıkları mutlaka görmelisiniz

 

 

Nasılkolay.com'dan alınmıştır.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23