• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Köylü kılığına girse de SİHA'dan kaçamadı! MİT ve TSK'dan nokta atışı

Yeniakit Publisher
2021-01-21 09:12:00 - 2021-01-21 09:21:41
Köylü kılığına girse de SİHA'dan kaçamadı! MİT ve TSK'dan nokta atışı

Terör örgütü PKK'nın Hakurk sorumlusu Serhat Tendürek kod adlı Deniz Demir, köylü kılığına girse de MİT ve TSK'nın anlık istihbarata dayalı SİHA operasyonuyla etkisiz hale getirildi. Demir'in yanında 5 korumasının da öldürüldüğü belirtildi. Aynı zamanda ölen teröristin, PKK'lı Selahattin Demirtaş'ın ağabeyi Nurettin Demirtaş ile çekilen fotoğrafı örgüt tarafından paylaşıldı.

Eli kanlı terör örgütü PKK'da Hakurk sorumlusu Serhat Tendürek kod isimli Deniz Demir istihbari operasyon ile hava harekatı neticesinde etkisiz hale getirildi. Başarılı operasyonda terörist Tendürek hakkında çok kritik bir son dakika bilgisi ortaya çıktı.

Yüzlerce teröristin silahlı eğitimlerinden sorumlu olan Demir, İHA ve SİHA'lar ile F-16'ları yanıltmak için Kandil bölgesinde bir bölgeden başka bir bölgeye geçiş yaparken sivil kıyafetlerle silahsız dolaşarak köylü görüntüsü veriyordu. Teröristin yine sivil kıyafetle arazi aracıyla hareket halindeyken öldürüldüğü ortaya çıktı.

Sabah'ın haberine göre, teröristin ölümünü iki yıl gizleyen PKK, Selahattin Demirtaş'ın ağabeyi olan Nurettin Demirtaş'la birlikte çektiği fotoğraflarını ölüm haberiyle birlikte yayımladı. Sözde Hakurk Eyalet sorumlusu teröristin Selahattin Demirtaş'ın ağabeyi olan Nurettin Demirtaş, PKK merkez komite üyesi ve 10 milyonluk kırmızı listede aranan Cemal Şerik ve HDP'li milletvekillerini Kandil'de ağırlayan "Ronahi Serhat" kod adlı Filiz Duman'la fotoğrafları da ortaya çıktı.

SİHA'lardan kaçamayan PKK'lı terörist Tendürek'in ayrıca Kandil'de bir örgüt kongresinde konuşma yaparken de fotoğrafları yayımlandı.


ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Şahika

Rabbim fırsat vermesin bu sırtlan sürülerine, Allah bu çapulcu sürüsü Demirtaş'ların peşinden gidenleri de gafletten uyandırın...

Vanlı mehmet

Meral cilerin kahvaltısı şimdi zehir oldu .
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23