• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

'Koskoca Enes Batur'u KYK yurduna koymak ne demek! Türkiye'yi yönetenlere sesleniyorum'

Yeniakit Publisher
2020-09-19 14:53:00 -

Gazeteci Cüneyt Özdemir, koronavirüs testi pozitif çıkmasına rağmen karantinadan kaçan, sonrasında ise KYK yurduna yerleştirilen Youtube fenomeni Enes Batur'un sosyal medya hesabından KYK yurdunu kötülemesine tepki gösterdi. Batur'u Ti'ye alan Özdemir, "Koskoca Enes Batur'u öğrenci yurduna koymak ne demek! Türkiye'yi yönetenlere sesleniyorum" dedi.

Youtube fenomeni Enes Batur koronavirüs yakalanmış, ve karantinadan kaçtığı ortaya çıkmıştı. Bunun üzerine harekete geçen emniyet güçleri, karantina kuralına uymayan Batur'u Kredi Yurtlar Kurumu yurduna yerleştirdi. 

KYK yurdunu kötülemeye çalıştı

Polis eşliğinde KYK yurduna yerleştirilen Enes Batur, üzerine oyun oynandığını iddia ederek, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla üniversite öğrencilerinin kaldığı KYK yurdunu kötülemeye çalıştı. Batur'un açıklamalarını gören gazeteci Cüneyt Özdemir, Batur'u ti'ye alan bir açıklama yaptı.

"Koskoca Enes Batur'u öğrenci yurduna koymak ne demek"

Cüneyt Özdemir yaptığı açıklamada Batur'a tepki gösterdi. Batur'u ti'ye alan Özdemir, "Koskoca Enes Batur'u öğrenci yurduna koymak ne demek! Türkiye'yi yönetenlere sesleniyorum! Çocuk korona kapmış, siz ne yapıyorsunuz? ZorEnes Baturla karantinaya alıyorsunuz onu. Siz kimsiniz ya..." ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

İdo1

Ne demek koskoca.... kelimeye bak hele sen orada başka yatanlar insan değilmi yoksa sizin sınıfınızdan değilmi . Siz on aylık mısınız yoksa iki ayaklılar

Ömer yılmaz

Cüneyt özdemir tebrik ediyorum senin gibi gazetecilerin böyle çakma şöhretlerin kepazeliğini duyurması çok önemli ahlaksızlığı zirve yapmış rezilliği yaşam tarzı olarak beninsemiş şerefsizleri duyurun enes batur ... inşallah bu devletin nimetleri zehir zıkkım olsun senin gibi nankörlere
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23