• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Koronavirüse yakalanan İtalyan kadın: Neden bahsettiğimizi gerçekten anlamıyorlar

Yeniakit Publisher
2020-03-18 01:32:00 -

Dünyada panik havası oluşturan koronavirüse yakalanan İtalyan kadın, yaşadıklarını anlattı ve ölümcül virüsün ciddiye alınması gerektiğini açıkladı.

Çin'den tüm dünyaya yayılan ölümcül virüsün son dönemde etkisini en fazla gösterdiği ülke İtalya oldu.

Ülkede, koronavirüs nedeniyle ölenlerin sayısı 2 bin 500'ü geçti. Hastane morglarının cesetlerle dolduğu İtalya'da sokaklar boş kaldı.

Yetkililer, ölümcül virüse karşı adeta savaş açmış durumda Koronavirüse yakalandıktan sonra yoğun bakıma alınan ve ardından tecrit odasına alınan 43 yaşındaki Daniela De Rosa, yaşadıklarını anlattı.

Rosa'nın görüntülerini Vatikan Büyükelçisi Lütfullah Göktaş paylaştı. Göktaş'ın Twitter hesabından paylaştığı görüntülerde; İtalyan kadın koronavirüse karşı insanları uyarıyor.

İtalyan kadın, şunları söyledi:

"Koronavirüs iki akciğerimi de mahvetti; korkunç bir zatürre, solunum yetmezliği. Yaşım 43. Olay öncesinde sağlığım gayet iyiydi. Aniden kendimi bu cihaza bağlanmış buldum. Ölümle, Covid-19'la cebelleştim. Ancak bugün konuşabilir hale geldim. Günlerdir solunum yetmezliğiyle boğuştum. Olayın farkında olanların sayısı oldukça az. Neden bahsettiğimizi gerçekten anlamıyorlar. Kimileri cahil. Kimileri henüz yeterince korkmuyor. Kendilerine bir şey olmayacağını sananlar da çok. Tehlikenin boyutunu anlayanlar çok az. Olabildiğince fazla insan halimi görsün istiyorum. Gözlerime, bedenime iyi bakın. Bu virüsün nasıl bir bela olduğunu anlayın."

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

mert

Kimin dedigine inanalim kardesim? Birileri cikiyor coronayi 80% lik kesim hafif atlatacak diyor birisi cikiyor, yaslilar etkilenecek diyor. Digeri cok saglikliydim birseyim yoktu diyor.

Vahametini anlamayan çok ;

Camilerin giriş yerlerine bunu broşür yaparak asmak lazım Allah'ın evinde bize bir şey olmaz diyerek birbirine ve dışarıdaki insanlara bulaştıran çok cahil var ...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23