• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Korkulan oldu! Dorian yeniden güç artırdı

Yeniakit Publisher
2019-09-06 07:17:00 - 2019-09-06 07:33:32

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Korkulan oldu! Dorian yeniden güç artırdı

Bahamalar'dan sonra ABD'nin doğu kıyılarına ulaşan Dorian kasırgası yeniden güç kazanarak üçüncü kategoriye yükseldi. ABD Ulusal Kasırga Merkezi, kasırganın Virginia eyaletine de ulaşabileceği uyarısında bulundu.

Bahamalar'ı etkisi altına aldıktan sonra ABD'nin doğu kıyılarına ulaşan Dorian kasırgası, yeniden güç kazanarak, üçüncü kategoriye yükseldi.

ABD'de Güney ve Kuzey Carolina eyaletlerini etkileyen Dorian kasırgası, Güney Carolina eyaletinin Charleston kentinde sel ve su baskınlarına neden oldu. Saatteki hızı 185 kilometreyi bulan kasırga nedeniyle Georgia, Güney ve Kuzey Carolina eyaletlerinde 220 binden fazla ev ve iş yerinde de elektrik kesintileri yaşandı.

Bahamalar, ölü sayısının artmasından endişeli

ABD Ulusal Kasırga Merkezi, kasırganın Virginia eyaletine de ulaşabileceği uyarısında bulundu. Dorian kasırgası, 5'inci kategoride vurduğu Bahamalar'da 20 kişinin ölümüne neden oldu.

AA'nın haberine göre; arama kurtarma çalışmalarının devam ettiği Bahamalar'da ölü sayısının artmasından endişe duyuluyor.

Amerikan Havacılık ve Uzay Ajansının (NASA) yayımladığı görüntüler kasırganın Bahamalar'da neden olduğu tahribatın boyutunu ortaya koyuyor. Hasar tespiti için Bahamalar'a bir ekip gönderen Birleşmiş Milletler de 70 bin kişinin, gıda ve temiz içme suyu gibi acil insani yardıma ihtiyaç duyduğunu bildirdi.

Bahamalar Başbakanı Hubert Minnis, Marsh Limanı çevresindeki yapıların yüzde 60'ının zarar gördüğünü açıklamıştı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

turk

KULUN ACIZLIKLE YAPAMADIGIN ALLAH YAPIYOR.. AMA O MUSLUMANALRDNDA ACISINI FITIL FITIL ALACAK.. ALLAH MUSLUMANA NE DIYOR SEN DIN KARDESIN DIYOR KOMSUN ACKEN TOK YATIYORSAN BIZLERDEN DEGILSIN DIYOR.. ISLAM O KADAR INCE BIR DINKI ALNIN I5 DEGIL 105 REKAT NAMAZLA CURUT BIR ANLIK HATANLA CEHENNEME GIDERSIN, BU HATA SU OLABILIRMI KOMSUN ACKEN TOK YATAN BIZDEN DEGILDIR.. OLABILIRMI SOZDE MUSLUMAN
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23