• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

KORAL kör ediyor İHA işaretliyor SİHA vuruyor! Yerli ve milli silahlarımız destan yazıyor

Yeniakit Publisher
2020-03-02 10:23:00 -
KORAL kör ediyor İHA işaretliyor SİHA vuruyor! Yerli ve milli silahlarımız destan yazıyor

İnsansız Hava Aracı (İHA) ve Silahlı İnsansız Hava Aracı (SİHA) ve KORAL, Bahar Kalkanı Harekatı'nda çok kritik görevler ifa ediyor. Yerli ve milli üretim olan gurur kaynağı silahlarımız, düşmanın hava savunma sistemini aşarak ağır zaiyatlar veriyor.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde gelişen savunma sanayimiz göz kamaştırıyor. İdlib'e yönelik başlatılan Bahar Kalkanı Harekatı kapsamında kullanılan ASELSAN üretimi silahlar, düşmana ağır darbe vuruyor. Elektronik harp sisteminin en son teknolojisiin kullanan TSK, düşmanın hava savunma sistemini kolaylıkla aşarak nokta atışları yapabiliyor.  

ÜÇÜ BİR ARADA DÜŞMANA NEFES ALDIRMIYOR

ASELSAN tarafından özgün olarak geliştirilen KORAL Elektronik Harp Sistemi, düşman radarlarını kör ediyor, iletişimini kesiyor ve diğer bilgisayarlı sistemleri işlevinden uzaklaştırarak TSK’ya ait İHA ve SİHA’ları görünmez kılıyor. KORAL sayesinde Suriye içinde radarlara görünmeden uçuş yapan, İHA ve SİHA’lar düşman hedeflerine öldürücü darbe indiriyor. İHA’lar düşman hedefleri lazerle işaretlerken, SİHA’lar roketleriyle hedefleri yok ediyor.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Hakan

Erbakandan Allah razı olsun
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23