• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kör olasın İsrail!

Yeniakit Publisher
2020-12-06 10:21:00 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Kör olasın İsrail!

Her gün yeni bir zorbalık ve yeni bir zulüm sergileyen terör devleti İsrail, 17 Kasım’daki saldırılarında bir gencin gözünü kaybetmesine sebep olurken, dün de 13 yaşındaki bir çocuğu şehit etti.

Terör devleti İsrail ordusunun 17 Kasım’da işgal altındaki Batı Yaka’nın Kalendiya Mülteci Kampına düzenlediği baskın 15 yaşındaki Filistinli Beşşar Alyan’ın sağ gözünü kaybetmesine yol açtı. Filistinli çocuk, askerlerin kullandığı plastik mermilerden birinin gözüne isabet etmesi sonucu görme yeteneğini yitirdi. Beşşar, “İsrail askerleri kampa baskın yaptığında okuldan eve dönüyordum. Tam o sırada Filistinlilerle işgalciler arasında arbede çıktı. Göz yaşartıcı gaz bombalarından dolayı kamptaki mescide sığındım. Oradan çıkıp eve dönme fırsatı olduğunu düşündüm. Tam dışarı çıktığım anda vuruldum” ifadelerini kullandı. Beşşar, “Gözümü kaybettiğim haberi başımdan aşağı yıldırım gibi indi. Gözünüzü kaybetmek ne demek anlıyorsunuz değil mi?” sözleriyle hislerini anlattı. İsrail askerlerinin yaraladığı Filistinli çocuk, tüm bu zorluklara rağmen İsrail işgalinin iradelerini kıramayacağını, gözünü kaybetse de azmini hiçbir zaman kaybetmeyeceğini vurguladı.

“İşgalciler hayalimi öldüremeyecek”

Küçüklüğünden beri mühendislik eğitimi almayı hayal ettiğini dile getiren Beşşar, “Yaralanmama rağmen hayalimi gerçekleştireceğim, işgal güçleri benim hayalimi öldüremeyecek” dedi.
Yeni Akit Gazetesi

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

ali

Allahim bunlari bir an önce kahret insallah bu kardeslerimizi biran önce bu zulümden kurtar yarabbi.

maho

AMİN
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23