• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Konya’da önce keşif yaptı sonra çaldı

Yeniakit Publisher
2018-10-23 11:08:00 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Konya’da önce keşif yaptı sonra çaldı

Sitenin bahçesinde bulunan bisikleti keşif yaptıktan sonra çalan hırsızlık şüphelisi, güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

Olay, 14 Ekim Pazar saat 19.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Hacıkaymak Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Hacıkaymak Mahallesindeki bir sitede oturan Utkan D. bisikletini sabah saatlerinde sitenin bahçesinde bulunan parka kilitledi. Daha sonra eve çıkan Utkan D.’yi daha önceden takip eden bir şahıs bisikleti uzaktan kontrol ettikten sonra siteden uzaklaştı.

18-10/23/aw524331_03.jpg

Yaklaşık 50 dakika sonra tekrar aynı sitenin önüne gelen hırsızlık şüphelisi, sitenin duvarından bahçeye atladı. Kilidini kırdığı bisikleti alan hırsızlık şüphelisi daha sonra olay yerinden hızla uzaklaştı. Yaşanan hırsızlık anı ise sitenin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Bisiklet sahibinin ihbarı üzerine polis ekipleri hırsızlık şüphelisi yakalamak için çalışma başlattı.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23