• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Köfteci Yusuf'un sahibi Yusuf Akkaş’tan akıllara zarar savunma

Yeniakit Publisher
Haber Merkezi Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:

Ürünlerinden alınan numunelerde domuz etine rastlandığına ilişkin söylentiler iki haftadır ülke gündemini meşgul eden Köfteci Yusuf, bir videoyla kendisini savundu.

Mahkeme kararı aldırarak Tarım ve Orman Bakanlığı’nın taklit ve tağşiş listesinden ismini çıkarttırdığı belirtilen, gelen tepkiler üzerine listeye ismi eklenen Köfteci Yusuf’un sahibi Yusuf Akkaş, çektiği bir videoda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

“Benim öyle bir gücüm olsa buradan numune de alınmazdı, sonuçlar da böyle çıkmazdı”

“Bu ülkede yabancı bir firma olsam veya siyasi ilişkilerim olsa, onlardan besleniyor olsam o zaman dokunamazlardı” diyen Yusuf Akkaş, “Birileri bizi çok güçlü gibi anlatıyor. Benim öyle bir gücüm olsa buradan numune de alınmazdı, böyle sonuçlar da çıkmazdı” ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Nefer

DOGRU SOYLEMIS ! LOKANTALARI STANDARTLARIMIN ALTINDA OLSA DA BENIM DE SEVEREK KOFTE YEDIGIM YUSUF'A COCACOLA SATTIGI icin OPERASYON CEKILDIGI ALENI ! KOMPLO KURAN HERKIMSE GERI ZEKALI ve KULTURSUZ ! Cunku AVRUPA'da UCUZ OLABILIR, ama TURKIYE'de DOMUZ eti DANA ETINDEN DAHA PAHALI ! NIYE BOYLE BIR SALAKLIK YAPASIN KI ?

Kartalbey

Valla adama hemen domuzcu etiketini yapıştırdık evet, ancak bunun bir tezgah olabileceğini de asla unutmayın. Yıllar önce Niksar Ayvaz suyu için de arsenik iddiası ortaya atılmış ve o güzelim sudan mahrum bırakılmıştık. Piyasayı peki kimler hemen doldurdu? Her yerde, her bakkalda, her benzincide, her markette gördüğümüz iki tane yabancı su firması. Dolayısıyla bu iddiaya temkinli yaklaşmakta yarar var.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23