• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

KKTC'den flaş uyarı: Bu suskunluk hayra alamet değil! Tedbir alınmazsa...

Yeniakit Publisher
2019-11-17 21:49:00 -
KKTC'den flaş uyarı: Bu suskunluk hayra alamet değil! Tedbir alınmazsa...

KKTC Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Kudret Özersay, KKTC'nin 36. kuruluş yıl dönümünde KKTC bayrağının yakılmasına sessiz kalan Kıbrıs Rum yönetimi ve siyasi partilerine tepki gösterdi.

Özersay, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Rum yönetimi ve siyasi partilerinin olay karşısında takındığı tavrı eleştirerek, "Kıbrıs Rum siyasi partilerinin ve Rum liderinin suskunluğu dikkati çekicidir." değerlendirmesinde bulundu.

KKTC bayrağının yakılmasına sessiz kalmanın olayı onaylamak anlamına geleceği uyarısında bulunan Özersay, "Aslında asıl tehlikeli olan Kıbrıs Türklerini hedef alan bu tür hareketlerin suskun kalınarak onaylanmasıdır. Özellikle Sayın Anastasiades, bu olaylar karşısında bunları kınayan, doğru bulmadığını söyleyen bir açıklama yapmadıkça ve şiddeti teşvik eden bu tür davranışlara karşı tedbir almadıkça Kıbrıs’ta mevcut güvensizlik derinleşir. Sayın Anastasiades’i sorumluluğunun bilinciyle hareket etmeye davet ediyorum. Bu suskunluk hayra alamet değil." ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Kamil

Tedbir alınmazsa kıyamete kadar susarlar

Serseri 3144

yazık...barış için ne kadar çaba sarfetsede bu milllet boşa gidiyor
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23