• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kırklareli'nde şaşırtan olay! İkram edilen suyu içince hayatının şokunu yaşadı

Yeniakit Publisher
2018-06-22 19:29:00 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Kırklareli'nde şaşırtan olay! İkram edilen suyu içince hayatının şokunu yaşadı

Pınarhisar ilçesinde, merada hayvan otlatan çobanı sigara ve su ikram ederek  uyutan 2 hırsız  zanlısı, sürüden 8 koyunu çalarak  kayıplara karıştı.

Pınarhisar'ın Osmancık köyünde, köy merasında E.B.,'nin 128 koyundan oluşan sürüsüne çobanlık yapan N.O., jandarma karakoluna giderek  8 koyunun  2 kişi tarafından sürüden çalındığı iddia ederek şikayetçi oldu.

Yanına gelen kişilerin kendisine sigara ve su ikram ettiğini anlatan N.O., "Plakasını hatırlayamadığım bir kamyonetle yanıma 2 kişi geldi. Bir süre sohbet ettik sigara ikram ettiler. Sigarayı içip bir süre sohbet ettikten sonra su verdiler. Suyu içtikten sonra bayılmışım. Yaklaşık 3 saat uyumuşum. Uyandığımda sürüde 127 koyundan 8 tanesinin çalındığı fark ettim. Koyunları çalanlardan şikayetçiyim."dedi.

Sağlık kontrolünden geçirilen N.O., hayati tehlikesinin olmadığı öğrenilirken jandarma olayla ilgili çalışma başlattı.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23