• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

"Kim Milyoner Olmak İster"e katılan mali müşavir matematik sorusunda elendi

Yeniakit Publisher
2022-08-27 11:15:00 - 2022-08-27 11:15:15

ATV'de yayınlanan "Kim Milyoner Olmak İster" yarışmasına katılan mali müşavir Emine Küp, matematik sorusunda elendi. Heyecandan yanlış hesaplama yapan Emine Küp, yarışmaya veda etti. Verdiği cevaba kendisi bile şaşıran yarışmacı, "Kınamayın başınıza gelir" demekle yetindi.

Uzun yıllardır ATV ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışması, dün akşam Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla ekrana geldi. Mali müşavir Emine Küp'ün performansı ise yarışmaya damga vurdu.

Yanlış hesaplama yaptı

Mali Müşavir olan Emine Küp, üçüncü soru olan 3 bin TL'ye kadar ilerledi. Küp'e "2222'ye hangi sayı eklenirse sonuç 3000 olur?" sorusu soruldu. Kısıtlı bir sürede yarıştığı için heyecanına yenik düşen yarışmacı yanlış hesaplama yaparak "888" cevabını verdi.

"Kınamayın başınıza gelir"

Yanlış cevap vermesine çok şaşıran Emine Küp, "Ay inanmıyorum ya. Rakamlarla aram iyidir ama olmadı. Kınamayın başınıza gelir. Yarışmada olmak çok güzel. Her şey için çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Hımmm

Rakamlarla arası bayağı iyiymiş deeeeeee muhasebeci olması başka bir tehlike

mustafaca

ben sürücü kursunda sağlık dersinden çakan doktor görmüştüm :) (eskiden sınav 3 tane idi ayrı ayrı) bu memleketin eğitim sistemi singapur veya finlandiya dan feyz almazsak 10 seneye batar ..ezber yaparak tıp ba da girebilirsin mesela
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23