• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kılıçdaroğlu'nun adaylığı sonrası istifalar sürüyor! Zehir zemberek sözlerle partisinden istifa etti

Yeniakit Publisher
2023-03-13 17:27:00 - 2023-03-13 17:40:04
Kılıçdaroğlu'nun adaylığı sonrası istifalar sürüyor! Zehir zemberek sözlerle partisinden istifa etti

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayının CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olarak belirlenmesinin ardından istifa haberleri sürüyor. Gelecek Partisi Bağcılar İlçe Başkanı Ahmet Demir, "geçmişi karanlık 28 Şubat zihniyetinin mimarlarıyla yola gitmeyeceğim" diyerek partisinden istifa etti.

Gelecek Partisi Bağcılar İlçe Başkanı Ahmet Demir, 28 Şubat mimarlarıyla yola gitmeyeceğini ifade ederek partisinden istifa etti.

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı olarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu açıklamasının ardından, altılı masadan istifa haberleri gelmeye devam ediyor.

Sabah'ın haberine göre, Gelecek Partisi'nin kuruluşundan beri Bağcılar İlçe Başkanlığı görevini sürdüren Ahmet Demir, 28 Şubat zihniyetinin mimarlarıyla yola gitmeyeceğini ifade ederek hem görevlerinden hem de partisinden istifa ettiğini açıkladı. Demir, istifa kararıyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

"Gelecek Partisi'nin kuruluşundan bugüne dek Bağcılar Kurucu İlçe Başkanlığını yaparak bugüne kadar aynı görevi sürdürdüm. 32 yıllık siyasi hayatımı bir heves, bir nefis, bir sinsi tuzağa heba etmeyeceğimi, zor zamanda ülkemizin geleceğini ne birilerinin siyasi hırslarına ne de birilerinin koltuk rüyasına bırakmayacağımı, 28 Şubat artıklarını eleştirirken, geçmişi karanlık 28 Şubat zihniyetinin mimarlarıyla yola gitmeyeceğimi, geçmişte bu ülkenin duvarında tuğla olmaya çalışırken, geleceğinde bu duvarı yıkmayacağımı, bugün yapılan siyasi ittifakın bir parçası olmayacağımı paylaşmak istedim. Hayatım boyunca olmam gereken yerde durdum. Bugünden sonra da dünya görüşüme ters bir yerde olamayacağımdan, son siyasi gelişmelerden sonra gördüğüm zaruri lüzum üzerine Kurucu İlçe Başkanlığı görevimden ve Gelecek Partisi üyeliğimden istifa ediyorum."

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Gültekin

Ahmet Demir kardeşimizin öngörüsünden dolayı kutlarız, yıkımcılarla ve yapımcıları ayırt etme ferasetinden dolayı kendisini kutlarız. Bizim gibi dava sahibi insanlar kimlerle yol yürüyorsa ahirette de onlarla birlikte olacaktır.

Hakan

Kibir abidesi Ahmed Davutoğlu bu yaptığını Konyalı seçmene nasıl anlatacak merak ediyorum.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23