• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kılıçdaroğlu'ndan şok çıkış! Derhal partiden atılması lazım

Yeniakit Publisher
2022-05-18 16:55:00 -
Kılıçdaroğlu'ndan şok çıkış! Derhal partiden atılması lazım

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçimlerle ilgili konuştu ve sandıkta görevli kişinin çeşitli bahanelerle sandığı terk etmemesi gerektiğini söyledi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçimlerle ilgili konuştu ve sandıkta görevli kişinin çeşitli bahanelerle sandığı terk etmemesi gerektiğini söyledi. Kılıçdaroğlu, "O gün sigara içmeyecek. 'Bana yemek gelmedi. O zaman ben burayı terk ediyorum.' Derhal partiden atılması lazım. Bu konuda çok kararlıyım. Bir yemek yemedin diye, sandık mı terk edilir" diye konuştu.

 

CHP lideri Kılıçdaroğlu, CHP Ankara İl Başkanlığı tarafından bir otelde düzenlenen dayanışma yemeğine katıldı. Sandık güvenliği konusuna da değinen Kılıçdaroğlu, sandıkta görevli kişinin sigara veya yemek bahanesiyle sandığı terk etmemesi gerektiğini söyledi.

"Derhal partiden atılması lazım"

Kılıçdaroğlu, "O gün sigara içmeyecek. 'Bana yemek gelmedi. O zaman ben burayı terk ediyorum.' Derhal partiden atılması lazım. Bu konuda çok kararlıyım. Bir yemek yemedin diye, sandık mı terk edilir." dedi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

İl ve ilçe başkanlarının görevlerini tam yapacaklarını söyleyen Kılıçdaroğlu, bundan 4-5 yıl önce yaptıkları bir araştırmada 10 bini aşkın partilinin sandığı terk ettiğini gördüklerini aktardı. Kılıçdaroğlu, şunları anlattı: "Sorun dedim, o gün bir cenazesi olabilir, bir hastası olabilir. Kendisi hastaneye yatmış. Sorun böyle bir sorunu var mı yok mu? Sorunu olmayanların tamamını partiden attık. Bunlar partili falan değil. Seçim sırasında seçim sandığında görevli olan arkadaşların nasıl bir görev üstlendiklerinin farkına varmaları lazım." 

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

kafkasyalı

hele bak sen bay diktatör kemal nasıl da kudurmuş şimdiden inönü'ye ve hitlere özeniyor sanırsın ki bu çok yürekli delikanlı heyt be çekilin yoldan dan dan geliyor    

Oğuzhan Öztürk

Yanlış anladıysam biri düzeltsin. Türkiye yi soykırım yapmakla suçlayan Canan Kaftancıoğlu ndan bahsediyor, onu atarım diyor herhalde. 2012 yılından beri Canan Kaftancıoğlu nu neden atmadınız da onu yargının önüne bunu biz ıslah edemiyoruz bunu atın diye attınız.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23