• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Katar'dan gelen sermaye için düşmanlık yapan CHP'li Tekin'den güldüren ekonomi yorumu

Yeniakit Publisher
2022-09-20 22:29:00 -

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, katıldığı televizyon programında Türkiye'ye yabancı sermaye gelmemesinden yakındı. Oysa Gürsel Tekin Katar'dan gelen yabancı yatırımcıları her defasında haksız yere eleştirdi.

Habertürk TV'de Fatih Altaylı'nın sunduğu programa katılan CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, yabancı sermaye sözleri ile güldürdü.

Tekin, "Ekonomik sorun var mülteci sorunu var. En önemlisi rejimdir. Merkaz Bankası Başkanı Türkiye'de kredi verilen iş adamlarının 90 milyar doları dışarıya götürdüğünü söyledi. Para kuş gibidir güvenmediği dala konmaz. Afrikalı ve Arap coğrafyasının bütün parası Avrupa'da kimse parasını Irak ve Mısır'a götürmez." dedi.

Katar sermayesine düşmanlık yaptı

Yabancı sermayeye güven verilmediğini iddia eden, Gürsel Tekin, Katar gibi Arap ülkelerinden gelen yabancı sermayeyi yerden yere vurdu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

mchd

Çüüüşşş... tüh senin sıfatına

asim keskin

caycidan ekonomist oluyrsa olabilir yani.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23